Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość javon

Jak walczyć z pieprzyakami?

Polecane posty

Gość javon

mam ich mnówstwo na całym ciele i jak z nimi walczyc, juz wolała bym miec piegi ...

Gość nie da sie z nimi
walczyć, są i koniec, ewentualnie można je chirurgicznie usuwać. A żeby nie powstawały należy unikac opalania

Gość kitkaaaa
unikac czego jeszcze trzeba??

Gość nie da sie z nimi
tylko słońca i solarium, bo to one przyczyniają się do powstawania pieprzyków, znamion a w konsekwencji do raka skóry

Gość ja polubilam moje pieprzyki
odkad chlopak zaczal ich na moim ciele szukac i po kolei wszystkie calowac;) a mam je w roznych miejscach ...

Gość ja tez mam dosc sporo
i na sutku mam jednego :)

Gość Zazuzizuzizaaaaaaa
Ja mam tak,ze np zima robia mi sie malutki i blade, a latem sie powiekszaja i ciemnieja. Za pare lat bede Murzynka - cala jestem w pieprzykach :/ Zadne filtry nie pomagaja, przeciez nie bede jak Arabka chodzic owinieta...

a ja to prawie wcale niemam pieprzyków oo piliczyłam mam na całym ciele 20 pieprzyków w tym prawie wszystkie sa wielkosci kropki np zrobionej długopisemtylko dwa są takie troszke większa mneijwiecej kropka zrobiona mazakiem...;] i ja nigdy na basenie zadnych filtrów nieuzywam nie uciekam przed słoncem wrecz przeciwnie..nieiwme jak to jets z tymi pieprzykami nieda sie juz przed nimi chyba uchronic...

Gość to zależy
od człowieka, czy ma skłonności czy nie, ale z doświadczenia wiem, ze piprzyki wychodzą po opalaniu z czasem przykład to moja mama

Gość APELUJĄCA CHCESZ ZROBIC
OHYDNE SA.

Gość abcfoadub
i trzeba je obserwowac.. bo na ich podlozu jest wieksze ryzyko rozwoju raka. moja znajoma kontroluje pieprzyki raz w roku u dernatologa. ale ona w austrii zyje. inne realia niestety

inne realia czy inna świadomość? w Polsce też każdy może iść do dermatologa (bez skierowania i za darmo) i poprosić o obejrzenie pieprzyków.