Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kukuleczka

Czy faceci naprawde nic nie rozumieja???

Polecane posty

Gość Kukuleczka

Poznalam faceta, ktory bardzo mi sie spodobal, dzialal na mnie jak nikt inny od bardzo dawna. Jednak w druga strone nic sie nie dzialo :( Po ostatnim naszym przypadlowym spotkaniu, gdy to stwierdzila, ze on nie zwraca na mnie w ogole uwagi, postanowilam o nm zapomniec(latwo powiadziec). Bylismy ostatnie n atej samej imprezie. Bawilam sie super, ale gdy tylko go widzialam, tracilam humor i przestawalam sie usmiechac -bol zlamanego serduszka i takie tam bzdety. W ko0ncu on dopadl mnie gdzies w kacie i zaczal wypytywac, czu jestem na niego obrazona - a o co, w sumie ja go nie znam! Ni i pytal , czemu jestem przy nim tak zdenerwowana i spieta - a niby czemu mialabym taka byc, jak nie z powodu zauroczenia jego osoba?!? Nie lapie, czy on naprawde sie nie domysla, ze dlaczego jestem taka?!?

Gość dajsobie spokoj
tac faceci zyją gierkami.

Gość bezbożna_suka lat 18
kukuleczko oni nic nie rozumieja. i tyle. solidaryzuje sie z toba. mam ten sam problem...

Gość Kukuleczka
Zeby to jeszcze byl nastolatek, ale nie , to stary byk :P To jak sadzicie - on wie o moich "uczuciach" i sie mna bawi?

Gość Julian Tuwim
Mężczyzna zwykle dlugo pozostaje pod wrażeniem...jakie wywarł na kobiecie... :o

Gość zrob mu loda na poczatek

Gość kurde dziewczyno
- czym ty się martwisz! może i on nie do konca rozumie o co chodzi ale grunt, ze 1. interesuje się tobą 2. obserwuje twoje zachowanie- inaczej nie zauwazyl by nic... 3. nie chce abys byla na niego zla ...to naprawde dużo;) a poza tym- on moze domyslac sie o co chodzi, ale sam pewnie tez woli troche poudawac ze nic nie kuma