Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczatowany

przechwycilem korepsondencje mojej dziewczyny do jej bylego

Polecane posty

Gość zaczatowany

i co sie okazalo!!! ona go jeszcze kocha!! powiedziala ze zawsze bedzie la niej wyjatkowy i zawsze bedzie go kochac i o nim pamietac. Jestem w szoku!! To kim ja jestem? Gownem dla niej ??

Gość co to jest korepsondencja
:)

Gość zaczatowany
nie czepial sie szczegulow mala literowka. Wy sie tu smiejecie a jak nie wiem czy jej nie wyrzucic z domu..

Gość co za bzdury
jest tak jak mowi, zawsze bedzie dla niej wyjatkowy. i co w tym dziwnego? był z nia, teraz ty pojawiles sie na jego miejscu. nie zapomina sie tak szybko bylych.

Gość euzebiusz pikulski
a co ty stary jakiś kapitan Kloss jesteś czy inny Stirltz że przechwytujesz korespondencję innych ?

Nie martw się to nie jest tak jak myślisz.Nie wiem jak jest w przypadku twojej dziewczyny , ale ja też tak mam w sercu swojego byłego chłopaka i kocham go jeszcze bo był on pierwszą osobą którą pokochałam tak jam kobieta kocha męzczyzne (nie jakaś tam szczęnięca miłość ) to przy nim zrozumiałam jak to jest kochać i co to w ogłóle jest ta MIŁOŚĆ . Aktualnia mam chłopaka , którego kocham nad życie i nie chce innego jest cudowny , wymarzony itd. Mimo wszystko ciągle w sercu mam tamtego z wyżej wymienionych powodów. Nie martw się chyba u dziewczyn to raczej normalne. Ona Cie na pewno kocha , ale tamten to być może jej pierwsza miłość. Ja chociaż zamierzam się pobrać z moim chłopakiem zawsze jak widze tego pierwszego ( nie drugiego ,trzeciego , ale pierwszego ) to mnie coś ściska w serduszku . Głowa do góry i nie martw się .

Gość sdzicho taki
Tova, to ilu ty miałaś tych facetół ? Ty w agencji jakiejś pracujesz czy co ?

Nie nie pracuję w agencji :) Po prostu moja pierwszą miłość poznałam w wieku 17 lat po niej miałam jeszcze czterech chłopaków takie tam związki 3 - 6 miesięczne nic poważnego teraz mam 25 lat i jestem z moim chłopakiem 2 latka. Ale zawsze jak widze tego pierwszego to coś mnie ściska w sercu bo w końcu pierwsza miłość :) :)

Gość __taki jeden
Nie jest względem Ciebie szczera a na kłamstwie nie buduje się związków. Zero podstaw do tego żebyście byli razem skoro za plecami kogoś ukrywa.

Gość Jacek1982
jakbym sie dowiedzial ze moja dziewczyna miala przedemna kilku natychmiast ja rzucam :o to obrzydliwe taka dziewczyna :( kilku juz ja ujerzdzalo

Gość andy 39
popieram przedmówcę ruszane kobiety są do bani

Gość ./////.
wypierdol ją z domu i nawet się nie zastanawiaj