Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garb

Pojechał, wziął syna, a nas zostawił!!

Polecane posty

Gość garb

Pojechał w sobotę na święta do swojej mamusi , a mnie zostawił z córką. Wziął syna... a ja wariuję, bo te 4 dni spędzam prawie sama ;(

Gość fajnie
Fajnego masz faceta, nie ma co!!!

nie mogliscie zoastac razem? nie mogliscie przywiezc do Was jego mamy? To zadziwiajace jak dalece posuniete moga byc braki w komunikacji miedzy partnerami ;)

Gość a myslisz
ze tylko ty jedna takmasz , jest nas wiecej ....

Gość faceci to swinie i prostaki
zawsze tak twierdzilam do tego mieczaki!!!! u mnie tez tak jest mimo ze jestem mlodsza to stoje po stronie matki (BO TO ONA JEST OFiARA)a brat po stronie tatusia!

Tak, to prostak i cham i zarazem mój mąż od 19 lat!

Nie mieszkaliśmy ze sobą przez trzy lata, bo mnie bił i traktował byle jak... ale dla dzieci do niego wróciłam. Obiecywał poprawę. Owszem, poprawił się. Nie bije mnie. Ale dręczy mnie psychicznie i jest panem i władcą. Wiem dlaczego, ale nie umiem tego zmienić. Ja mam wyższe wykształcenie, mam super stanowisko i zarabiam 5 razy więcej od niego... a on z tego powodu ma kompleksy, choć nie powienien, bo nie daję mu ku temu powodów. Co mam robić???

I ZROBILAS TO DLA DZIECI.....przyznaj ze to smiesznie brzmi!

oni sie nie zmieniaja ...chyba ze na gorsze

Gość marra
Pozbądz się tego skubanego ogra!Mało kłopotów jeszcze przez niego miałaś?!Jak dobrze zarabiasz spokojnie dasz sobie radę..i odżyjesz psychicznie a dzieciaki będą miały uśmiechniętą mamę.Wiem co mówię ,znam to wszystko z autopsji..

KOPNIJ GO W DUPE!

Do--->> faceci to swinie i prostaki! Masz dzieci? Kochasz je? Skąd takie wątpliwości? Dla dzieci robi się zawsze za dużo... :(

marra ma rację... dzieci napewno będą szczęśliwsze z uśmiechniętą i szczęśliwą mamą - wiem coś o tym... i napewno będą taka mamę bardziej szanowały... a czasem bywa niestety tak, że przygladając się jak ojciec traktuje matkę tez ją traktują nielepiej.... nie dopuść do tego, zostaw go i odzyskaj SIEBIE, dla siebie i dla dzieci

Gość ja ja ja
Zdecydyj sama

jak jestes taka glupia zeby swoje zycie marnowac to przynajniej dziecia nie marnuj idiotko!

Gość pszsczola
przedewszytskim to krzywdzisz wlasnie dzieci!!!!!:( taka postawa, krzywdzac ciebie krzywdzi dzieci, nie widzisz tego??????????? dla dzieci lepiej by bylo , zebyscie sie rozstali Nie rozumiem jak mozna tak zyc?????????????????????

Bo wiesz, czasami to co mówimy o innych, bardziej świadczy o nas, niż o ludziach, o których się wypowiadamy...:)

garb - zostaw go. Dzieci kochają bezwarunkowo i jeśli widzą, ze tata źle traktuje mamę, to wiedzą, ze jest cos nie tak, a jednocześnie wywołują w sobie poczucie winy, ze nie stają w obronie dlatego, ze kochają Was oboje. To jest dla nich niesłychanie wielka udręka psychiczna, bo czują sie winne czemuś, czemu nie są winne i za nic nie umieją sobie tego wytłumaczyć. Będą z ich ojcem nie ułatwiasz im zycia. Dzieci widzą, ze jest źle. My dorośli często nie doceniamy inteligencji i spostrzegawczości własnych pociech. Wydaje nam się, ze uśmiech przez łzy spowoduje, ze dziecko zobaczy tylko uśmiech. A dziecko widzi te łzy także..... Jeśli chcesz coś zrobić dla ich dobra i dla własnego dobra - to zostaw drania, bo sama się przekonałaś, ze wcale się nie poprawił. Zamienił rękoczyny cielesne na słowne, ate często bardziej i dłuzej bolą....

Gość lesne runo
do autorki, autentycznie,jakbym przeczytala historie mojej siostry,a final jest taki ze sa po rozwodzie wreszcie i wszyscy odetchneli z ulga a dzieci najbardziej,ma nowego faceta i ich dom w koncu wyglada normalnie