Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto mi pomoże

pytanie dotyczace orange

Polecane posty

Gość kto mi pomoże

Chciałam sobie z POPa przejśc do Twojego mixu i wiem ze teraz są promocje żeby kupowac telefony przez ich stronkę. Tylko no niby zgadzam sie na telefon za 1 zł, długość umowy 24 miesiące, zobowiązanie 50 zł. Tylko e obok pisz jeszcze tak: bezpłatnie miesięczny pakiet złotówek - 15 zł na rozmowy, SMSy, MMSy do sieci Orange oraz na numery stacjonarne przez 12 m-cy słuchawkę Bluetooth BH-202 w cenie 99 zł złoty numer (np. 501 501 501) w cenie 99 zł jeśli jesteś członkiem programu Profit, Twoje konto zostanie zasilone dodatkowo o 1500 punktów Nie chce żadnej słuchawki i złotego numeru :/ wie ktoś czy to jest konieczne? bo nie chce kliknąc że kupuję i potem będa kredki

Gość niekt nie wie

z tego co mi się wydaje to tak mozna przejść z popa na mixa ale podpisując umowe w salonie....W e-sklepie można tylko zakupic nowego mixa z nowym numerem chyba... A słuchawki poprostu nie zaznaczasz i tyle... Przydałby się tutaj jakis pracownik orange:)

Gość jasne oczytac mozna
pytanie brzmi Dlaczego nowego mixa mozna zakupic w e-sklepie a z zachowaniem numeru tzreba sie udac do salonu???

Gość to oczywiste
w e-sklepie kupujesz- umowy zmieniasz w salonie sprzedaży - jeszcze nie kumasz? :O

Gość jasne oczytac mozna
ale kupując w esklepie umowe podpisuje sie w domu.bo przywozi ja kurier wiec dlaczego zmienic tez jej nie mozna za pomoca kuriera he?