Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingakinga

Makijaz na studniówke

Polecane posty

Gość kingakinga

zastanawiam sie czy isc do kosmetyczki zeby mnie pomalowała.Na codzien maluje oczy i troche pudruje twarz(zeby przykryc niedoskonałosci cery).Zastanawiam sie wiec czy isc do kosmetyczki...myslałam zeby nałozyc jakies cienie na powieki...moze jakis róz-w koncu to studniowka...ale z drugiej strony boje sie ze mnie zle umaluje i bede sie zle czuła, sztucznie.Kolezanka mowiła mi tez ze jest mozliwosc doklejenia sobie sztucznych rzes(ale tego akurat nie wiem czy chce...przeciez to niszczy naruralne rzesy...ale moze warto spróbowac

Gość buuurrr
ja byłam u kosmetyczki i przyznam ze byłam zadowolona...ale to zalezy od kosmetyczki(wiadomo sa lepsze i gorsze) no i od ciebie.Ja ogólnie dokładnie jej wyjasniłam jak chce byc umalowana.Sztucznych rzes nie miałam-nawet nie wiedziałam ze to sie zawiera w cenie makijazu

Gość herbaciana...
mnie malowala kobieta po kursie makijazu. chyba jedyny raz kiedy sie sobie naprawde podobalam:P polecam. to eyjatkowy wieczor.. jedyny w zyciu..

Gość christmas eve
Nie wiem czy nadal puszczają ten program na tvn style ale była tam taka fajna babeczka, która malowała siebie i inne panie w swoim programie (no to pięknie... czy cos takiego) i zawsze można tam podejrzeć parę sztuczek :) Wg mnie może to i nie głupota żeby u makijażystki się umalować, ale właśnie miałabym taką obawę, że jeśli mnie brzydko umaluje to jak się zobaczę w lustrze to zacznę krzyczeć :D i po prostu szkoda mi będzie wydanych pieniędzy.. Ja sama się umalowałam na swoją studniówkę i byłam zadowolona, nic nie spłynęło i wyglądałam dokładnie tak jak chciałam. Myślę, że jeśli masz odrobinę drygu do makijażu to bez problemu po wypróbowaniu kilku, sama zdołasz się bardzo ładnie umalować :) Pozdrawiam!

Gość buuurrr
niestety nie mam tego programu tvn styl...bo napewno bym sobie obejrzała pare odcinków.Ogólnie moze bym i sama sie umalowała...tylko niestety kolorowych kosmetyków mam niewiele(poprostu ich nie uzywam) i dlatego nie wiem jak miałabym sie pomalowac.Moze ta pani mi cos podpowie...tzn jakie kolory cieni do mnie pasuja itd.Ogólnie mam ponac duze oczy-niebieskawo-zielone... trudno okreslic ich kolor(troche szerzej rozstawione) i kiedys kiolezanka mówiła mi ze powinnam je jakos podkreslic...tylko ze ja nie za bardzo wiem jak...Najtrudniej jest mi własnie powieki umalowac

Gość maatttuurzystaa
ja ide i mysle ze lepiej sie samej nie maluj skoro mowisz ze nie masz wprawy