Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama jedna z wielu

POŁÓG, a właściwie tuż po jego zakończeniu - POMOCY!

Polecane posty

Gość mama jedna z wielu

Witam Was. Proszę o pomoc ....... bo nie wiem, czy wszystko u mnie ok. Urodziłam w listopadzie. Połóg teoretycznie skończył się w piątek (6 tygodni), właściwie już po zakończeniu 5 tygodnia moja wydzielina była najpierw lekko brązowawa, później całkiem biła. Od soboty pobolewał mnie brzuch (tak jak na okres), wczoraj pojawiła się wydzielina z krwią, dziś zaczęłam krwawić (krew nie jest czerwona, ma kolor brązowawy i jest jakby niego......gęściejsza niż ta, którą znam z miesiączek przedciążowych). Czytałam wiele o powikłaniach po ciąży:(......wizytę u lekarza mam za tydzień, do tej pory (2 wizyty) mówił, że wszystko jest ok. Ale jednak mimo wszystko chcę Was zapytać.......czy któraś z Was tak miała? czy to normalne ? czy mogę przestać się niepokoić? Z góry dziękuję za odpowiedzi:)

Gość dokładnie 6 tygodni
po porodzie dostałam taki własnie okres. Był inny niż te sprzed ciąży i tez się martwiłam. Zupełnie niepotrzebnie

hmm jezeli nie karmisz piersia to w sumie chyba moze byc okres..ja karmie i nie mialam niczego takiego mimo wszystko na Twoim miejscu zadzwonilabym do lekarza

Witam!!! Nie zamartwiaj się ,ale powinnaś skontaktować się z lekarzem.Ja urodziłam pod koniec września i do grudnia miałam okres, brałam nawet antybiotyki.Lepiej się przebadać niż niepotrzebnie denerwować.Pozdrawiam;-))

Gość mama jedna z wielu
Troszkę mnie uspokoiłyście. Wiem, że najbardziej kompetentnej odpowiedzi udzieli mi lekarz, jednak u niego wizytę mam - jak wspomniałam dopiero za tydzień. Nie karmię piersią (poród znacznie przedwczesny, uwarunkowania genetyczne, cesarka, stres związany z kwestią życia Dzieci, no i najistotniejsza kwestia - brak kontaktu fizycznego z Dzieciątkami przez pierwszy tydzień ich życia - nie mówiąc już o przystawianiu do piersi).....czyli te kwestie też mają wpływ na "zjawiska" po połogu...... Mam nadzieję, że mnie wyczyścili w szpitalu dokładnie......... Dziękuję za wszystkie odpowiedzi:)

To może być okres.Niestety szybki ale cóz moja przyjaciółka karmiła a dostała niecałe 2 tygodnier po zakońćzeniu połogu.A co do wyczyszczenia jeśli xle by to zrobiy to odchody maja cuchnący zapach.Ale i tak skontaktój się z ginem bo po co masz być w stresie?

Gość dzis dni pologu