Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katherine

Co zabawnego zrobiliście z roztargnienia ?

Polecane posty

Gość dark blue
zdarzyło mi się też przeprosić manekina, czy powitać go grzecznym "dzień dobry" :D takatamsobie, moja koleżanka tłumaczyła z polskiego na polski;)

Gość Bogusław
Ja przy dziewczynie puściłem bąka z podniecenia.

Gość Katherine
Ja ostatnio schowałam jogurt do suszarki od naczyń, a mój tata mył zęby kremem do rąk :D , ubranie na lewej str., też standard ;)

Gość troche tego bylo
-wychodzilam na ulice z workiem ze smieciami, bo zapomnialam wrzucic do kosza... -zamiast "dzien dobry", mowilam "dowidzenia" -jedna kolezanka wyrzucila drugiej przez przypadek jednego nowego buta (bo zostal w pudelku, a ona wyrzucala smieci) -chodzilam z dziurawymi na tylku spodniami... -widzialam kobiete, ktora zamiast rozu uzywala czerwonej szminki do "rumiencow" na policzkach, tylko raz zapomniala go rozetrzec i wygladala jak klaun...

moze nie z roztargnienia, ale raczej z zaspania.... obudziałm sie w srodku nocy i poszłam do kibelka. miałam okres , a ze obok paczki tamponów lezała paczka papierosów- wzięłam fajka zamiast tamponu. opamietałam się dopiero wtedy kiedy dokłądnie sie przyjzrałam siedząc na kiblu- chciałam z papierosa zdjąc osłonke foliową i coś mi nie pasowało..... mało brakowało a wsadziłabym sobie fajke do....

Gość kwasia pobila wszystkiechn
hehehehhehheehehe

to bylo w liceum mama kazala mi ubieqac rajstopy pod spodnie, wieczorem zdejmowalam spodnie z rajsopy za jednym razem tak ze rajstopy nadal tkwily w spodniach, kiedys w pospiechu bo zapalam zalozylam sponie razem z ymi rajstopami i codzilam z wystajacymi fredzlami po szkole . regularnie znajduje pilota w lodowce,ostatnio nalazlam krem do twarzy w zmywarce, kilka razy probowalam zjesc peta (zdarza sie to gdy przed kompem siedze i cos pogryzam.Kilka razy zamiast dziendobry powidzilam diekuje

Gość pariu
kilka razy powiedzialam na ty nauczycielom w szkole z reguły w nerwowych i stresujących sytuacjach poszłam z workiem śmieci aż na przystanek, a raz do sklepu, myśląc o czymś intensywnie, najczesciej jak coś planuje wychodzenie w kapciach z domu, zdarza się, nawet zimą, ten sam schemat jak byłam mała uciełam warkocz kolezance, miałam nożyczki w ręku i myślałąm, że robie to w myślach - ciekawe co było, nagle sie ocknełam, że robie to naprawdę, ale była potem zadyma, miałam może z 10 lat kilka razy zamiast do kosza wyrzuciłam żużytą podpaske do toalety i za kazdym razem docierało do mnie co robie dopiero w momencie gdy odpływała jak spuszczalam wode mam niezwykły dar do gubienia zapalniczek, nigdy nie pamiętam gdzie je kładę, co ciekawe często zabuieram i znajduję w kieszeniu cudze czasami podobnie mam z telefonem, dziw, że jeszcze żaden mi nie zginął

Gość taka mała kobitka
pojechalam do chlopaka w dwoch roznych skarpetkach;p

Gość Kolaa
tez mialam to kiedys z wystajacymi rajstopami ktore zostaly w spodniach, ale wyjelam przy znajomych hahaha ( dwoch facetach:P ) kiedys poszlam do szkoly bez plecaka bo zapomnialam, wzielam myszke bezprzewodową do kieszeni bojowek zamiast komorki jak wychodzilam i na miasto i pewnie wiele innych :)

Gość fimi
oprócz wielu rzeczy z tego co powypisywali inni często zdarza się mi czekac np na jakiś film gdy chcę sobie nagrać, albo coś w tym rodxzaju, a jak już się zaczyna to ja siedze tak skupionaw oczekiwaniu na to, że zapominam co sie dzieje i wracam do rzeczywistości jak juz trwa chciałam kiedyś wyjś na spacer z psem w spodniach od pizamy, zorientowałam się w windzie niechcący domagałam sie reszty w sklepie coś mi sie pomyliło, najdziwniejsze jest to, że ta baba mi wydała jeszcze 20 złotych a ja w drodze do domu sie skapowałam, że niechcący ją orżnełam, do dzisiaj nie pokazuje się w tym sklepie kiedyś w łazience - na szczescie u mnie w domu, zrobiłam niezły numer, podwinęłam spódnice, usiadłam ( nie zdejmując majtek ) i zeczełam robić siusiu, no i dopiero sie przebudziłam do świata żywych

Gość tez o sikaniu
ja kiedys odwalilam numer w jakims kiblu nie pamietam gdzie, ale w miejscu publicznym. weszlam, spodnie i majtki spuscilam i nie siadlam oczywiscie, bo miejsce publiczne, tylko sie pochylilam i na malysza zaczelam lac. i mnie przeczucie ogarnelo, ze chyba cos nie tak - dziwny dzwiek, zobaczylam, ze cos na podloge skapuje, odwracam sie: zapomnialam podniesc klapy :O