Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość este

Miłosne zaklęcia

Polecane posty

Gość este

Wierzę w białą magię. Mimo że nigdy sama jej nie używałam to wierzę, że ona działa. Słyszałam ostatnio o zaklęciach miłosnych np. ze świecą i jabłkiem (że są skuteczne). Co o tym myślicie ? Może jest tu ktoś kto się zna na białej magii albo przeprowadził takie zaklęcie ?? Bez głupich komentarzy- to moja prośba ;)

Gość OOOOOOOOOOOOOOO
ja slszalam ze lepiej nie czarowac bo czary sie odbijaja i wracaja

Gość A przepraszam
co to jest biała magia i czym się rózni od czarnej?

Gość psycholg M z USA
Biala - TA DOBRA magia Czarna - TA ZLA magia :)

Gość takiejedenktos
:D A jak wpłynąć na miłość bez wianka? Oczywiście, można palić świece, najlepiej czerwone albo fioletowe, lub przekroić jabłko, połowę zjeść, a drugą połowę wmusić w ukochanego. Jabłko trzeba wcześniej odymić w ognisku z pędów paproci. Jeśli ukochanego jeszcze nie ma, to przysługującą mu połówkę należy zakopać. I ukochany szybko się znajdzie. Dawniej połówkę jabłka dla ukochanego skrapiano krwią z palca serdecznego lub (uwaga: obrzydliwe) noszono pod pachą. Jak on to później jadł - tego nie wiemy - ale ponoć czar jest skuteczny. źródł www.czary.pl :D

Gość *szara ćma*
"Rzecz prosta i podobno skuteczna - ciasto przed upieczeniem przyłożyć należało do własnego łona. Potem uformować z niego chlebek i nakarmić nim wybranka. Kostrzewski w swojej 'Kulturze prapolskiej' podaje, że częstować mężczyznę można było również kołaczem czy jabłkiem noszonym pod pachą lub wodą, w której przedtem dziewczyna się myła. " http://www.zielarze.pl/ksiega_ziol.htm#pierniczki Hmmm:classic_cool:

nie chodzi mi o \"ponoć\" tylko \"100% działa bo sprawdzone a otrzymane od starej wiedźmy\"

Gość takiejedenktos
jak ktoś zje jabłoko z pod pachy to musi kochać :D

Gość *szara ćma*
Music - wierzysz w to?:O

Gość hehehe a
jeszcze nie wiem... i chyba się nie dowiem, bo jakoś nie bardzo chciało by mi się nosić termometr pod pachą, żeby sprawdzić, czy dobrze się czuję planując coś takiego... a tym bardziej jabłka. no chyba że byłbym świadkiem.... bo to bzdury, mówisz?

Gość *szara ćma*
Jak jestes facetem, to chyba inne metody. No bo gdzie przyciśniesz sobie ten nieszczęsny chlebek?:D

no ale to było ciasto przed upieczeniem... a poza tym teraz jest modna kuchnia FUSION, wiec nie upieczony, odpowiednio uformowany, nie muszę przykładać a np nałożyć... myślisz, że zadziała??

Gość *szara ćma*
:D:classic_cool: Myślę że powinieneś jeszcze się dokształcic a tej materii, źle wykonane zaklęcie może przynieśc szkodę w postaci odpadnięcia:D

Gość ooo jestem zaskoczona
MusicInMe ta Twoja stopka... To ktoś jeszcze słucha Prince'a? :-)

szara ćmo... jak niby się dokształcać? 0-700 itd? bo chyba innych sposobów jak siedzenie w bibliotece już raczej nie ma... stare wiedźmy już dawno na stosie...

Gość *szara ćma*
Naprawdę dużo jest ciekawych publikacji na ten temat. Sama swego czasu czytałam takie książki. Poczytaj, bo z tym owijaniem ciasta to ten...:D

Gość *szara ćma*
s/m ?

Gość a drodzy państwo
o Wicce nie słyszeli, pełno tam wiedź i to nawet całkiem urodziwych :D