Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość B-DAY GIRL

B-DAY GIRL

Polecane posty

Gość B-DAY GIRL

Pozdrawiam serdecznie wszystkich urodzuch 27.12.... i nie jest to istotne ktorego roku :) Ja tez mam dzisiaj urodzinki wiec dla siebie samej :D i dla wszystkich urodzonych tego samgo dnia co ja :) skladam gorace pozdrowienia :) 12.27.1984 :) Pozdrawiam :)

W takim razie wszystkiego dobrego :D 100 lat, 100 lat niech żyje żyje nam ;) A ja mam dzis imieninki :). I też świętuję :) Pozdrawiam 🌻

Gość B-DAY GIRL
zahirek :) Dziekuje serdecznie :D A Tobie z okzaji imieninek .... wszsystkiego co naj naj lepsze ... :)

bomz..... za moje wypij tez ;P ja za oceanem .... to tu pic nie zabardzo jest jak ;) jakies przepisy itd :) hehehehe

no to już wiem dlaczego nie pojechałem za ocean... wolę bałtyk... vodka :D

----> straszny_kocur w takim wypadku należy się podwójnie zdoić :D ech... szczęściarzy nie brakuje :)

bomz.... ja za wyksztalceniem do USA :) jakos tak wyszlo, ale do PL czesto \"na jednego\" przylatuje :Dhhehehe

----> B-DAY GIRL proszę o wyjaśnienie... co robi to zielone między tymi burakami w twojej stopce ? :D

wiadomo... polski temperament... tego się nie pozbywa tak łatwo... :D znaczy słowiańska dusza...

bomz..... ach..... to taki sekret .... hehehe to nie buraki tylko serca :D hehehe a to zielone to na szczescie .... co nie..... ;P

no bo gdzie na świecie znajdziesz czterolistną... \"góralu\" :D

oooo.... toż to byłoby dla mnie jak obnażenie... przecież wiadomo że jak wszystko jasne to już nie interesujące... chociaż nie szukam zainteresowania :D ale to moje i dlatego fajne... a dlaczego moje, sam nie wiem...

a może tak... jestem polakiem ale wschód jest mi bliski nie jestem pijakiem (no... chyba nie jestem, chociaż teraz piwo ? no właśnie nie wiem czy jestem... pewnie jestem :D

ja juz ide spac ... bo w Chicago to juz puzno :D musze miec sile na dzisiejszy dzien bo.... to jest MOJ DZIEN :D hehehe Rano sprawdze ten temat ...wiec piszcie .... piszcie :D DOBRANOC :) Dziekuje za wszystkie wypowiedzi :D papapapa

bomż...nikt nie mów żeś Ty pijak, ale i ja nie odmówię wypić na pogodę ducha ;) B-DAY GIRL spokojnych snów bomż [dzień dobry ] ;)