Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamikazeMAX

pytanie jakich setki.... ale prosze zerknijcie

Polecane posty

Gość kamikazeMAX

witam! zawsze wydawało mi sie ze jestem odpowiedzialny i w ogóle, ze nigdy mi sie coś takiego nie przytrafi...no ale po alkoholu człowiek wyczynia różne głupie rzeczy.. :( no więc tak: w pierwsze święto współżyłem z moja ukochaną, po dwóch numerkach naszła nas ochota na trzeci i w chwili zapomnienia wsadziłem członka bez gumki, :( to było tylko jedno pchnięcie... wydawało mi się ze jest suchy. nie potrafie określic dokładnie czasu ale około 2 godziny wczesniej dziewczyna zażyła globulke! z jej obliczeń wynika że był to ostatni dzien z płodnych (choc bardzo nieregularnie miesiączkuje wiec na to chyba nie ma co patrzec) no i moje pytanie do Was jest takie: zapierniczac po recepte i po postinor? jak sądzicie jest sznasa by w taki sposób zaliczyć wpadkę prosze doradzcie!

Gość szanse minimalne
od jednego pchnięcia się nie zachodzi. teoretycznie w płynie preejakulacyjnym mogą być plemniki, ale jest ich mniej i są słabsze Wbrew pozorom nie tak łatwo jest zajść w ciążę.

Gość PLEMNIKI NA CZLONJU
UMIERAJA PO KILKU MINUTACH.

Gość PLEMNIKI NA CZLONKU
UMIERAJA PO KILKU MINUTACH.

Gość uppppppppppp
up

Spokojnie szanse są znikome, ale nie oszczędzajcie na gumkach następnym razem;-)

Gość zażyła globulkę
??????????????? ble :P

Gość Aryjka123
Spokojnie ,bez nerwów,nie tak łatwo zajść w ciążę,jak się wydaje.A na pewno nie potakiej akcji,jaką opisałeś