Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Zaszłabym przez przeniesienie plemników na palcu. Były to niestety dni płodne. Od tego czasu miałam już 5 okresów, 6-7 dniowe (norma), lecz dość mniej obfite. Czasem z obfitym 3. dniem. Zrobiłam dwa testy w 7. i 8. tygodniu ciąży (jeśli ta by była) - negatywne. Nie miałam żadnych objawów. Teraz leci teoretycznie 21. tydzień - mam zgagę, chodzę często siusiu i mam (chyba) większy brzuch. Pocieszam się tym, że być może to z przejedzenia, dodatkowo jestem osobą \"przy kości\", a mimo to mogę wciągnąć brzuch (choć niewątpliwie jest on większy). Co o tym myślicie?

Gość to na 100 nie ciaza
Dziewczyno w jakim Ty swiecie zyjesz???????????????????????????????Jak test ciazowy moze nie wyjsc w 7tygodniu ciazy?????A poza tym masz normalnie okres!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A w 21 tygodniu ciazy to kochana juz bys ruchy czula i napewno juz bys mialam duzy brzuszek.

Gość nowa346
z kosmosu sie urwalas dzieko...

Na początku myślałam , ze to prowokacja. Ale jak zobaczyłam liczbę postów to zwątpiłam:O Brak słów:O Michalina > na 100% nie jesteś w ciąży

W tym problem, że to NIE jest normalny okres. Jest znacznie mniej obfity niż normalnie, pomimo tego, że też trwa 6-7 dni. (nigdy wcześniej tak nie miałam, bóle \"miesiączkowe\" też są mniejsze i nie zawsze). Tyle się słyszy o pomyłkach testów i zwątpiłam...

Gość Zonkil
idz do lekarza,zbada i bedziesz pewna

Gość Kashmirka
michalina..poczekaj jeszcze pare tygodni, jak sie cos urodzi, to znaczy, ze to byla ciaza. przeciez testu z krwi nie zrobisz, bo malo wiarygodny, ginekolog pewnie sie nie zna, testy zawodza, to nic, ze po drodze bylo 5 okresow... :O

Nie jestes w ciazy. \"teoretycznie 21 tydzien \" :O Idz do lekarza co ? Skoro testom nie wierzysz ...

Duża jest szansa, że dwa testy: 7. i 8. tydzień po stosunku - mogą się mylić (w ostatni dzień okresu i tydzień po nim)? Wykonywane rano.

Gość powiedz mi
dziewczę niekumate, którego ze słów NIE JESTEŚ W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie rozumiesz?????????

Gość up and down
........bo warto promować głupote........