Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodka1

Pomocy mam doła!

Polecane posty

Gość jagodka1

Nigdy nie zyłam z tesciowa dobrze,nie pojechałam wczoraj z mezem do niej,czy zrobiłam dobrze????? Wszyscy nas zapraszali,zadzwonili ona nie !!!!,nawet dzien wczesniej wszyscy bracia mojego meza byli u niej a po nas nikt nawet nie zadzwonił. Oczywiscie moj mąż powiedział ze jestem pierdolnieta i nie wychowana ,nie potrafie sie zachowac,czy ma racje?? Wydaje mi sie ze ne jestem dama tylko jezeli ktos chce zebysmy przyjechali ,powinien zadzwonc. Pomozcie bo nie wiem co robic

o w mordę... nie życzę ci ptasiej grypy, ale ptasi móżdżek to już masz...

Gość kmnjibvgf
a rób sobie jak uważasz, to twoja sprawa, tylko potem nie oczekuj, że mąż pojedzie do twojej mamy. Jak dla mnie, to mogłaś nie jechać - skoro się z teściową nie lubicie - twój wybór

Gość dobrze zrobiłaśi nie
jesteś pierdolnięta i nie wychowana.

Gość Marzia
pamietaj ze co nas nie zabije to nas wzmocni ;-) nastepnym razem jedz, posiedzisz i wyjdziecie, nie odzywaj sie jak nie chcesz i koniec.. przeciez zywcem cie nie zje ;-)

KARINA-> chodzilo jej o to,ze inni ich zapraszali tylko tesciowa nie raczyla ich zaprosic do siebie... ;x

Flame nie wiem o co jej chodziło, bo wrzuciła temat i zniknęła :O Poza tym - może trzeba było po prostu zadzwonić z życzeniami do teściowej jak tak bardzo chciało się ja odwiedzić? No bo skoro tyle w autorce topiku żalu, to chyba chciała być zaproszona ;) A jak ma się teściową gdzieś to i jej zaproszenia ma się gdzieś :D Odrobina konsekwencji!

Gość jagodka1
nie cierpie tej baby jest wredna jak cholera,dzwoni tylko wtedy kiedy jej cos trzeba. ja sie nie bede wpierniczala do kogos bez zaproszenie tak jak ona to potrafi. juz nie mowie w normalny dzien ale jakby byla normalna to pownna nas zaproscic na swieta.

Gość woodku
jasne że powinna zaprosić na święta! ale nie wiem czy dobrze zrobiłaś nie jadąc...