Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TA KTÓRA ODSTAWIŁA TABSY

PYTANIE DO STOSUJĄCYCH GUMKI

Polecane posty

odstawiłam tabletki po dość długim stosowaniu, miałam problemy z nogami między innymi. myślałam że przejdę po prostu na gumki i jakoś to będzie, okazuje się jednak że to trudniejsze i bardziej stresujące niż myslałam... Wszystkie gumki zdają się być za kródkie, nie możemy ich założyć do końca, a przez to podczas stosunku zsuwają się niemal do samego końca... macie na to jakąś radę?? boję się że za którymś razem zsunie się całkowicie i bęc... :-(

Gość taka sobie jedna babka jestem
Myślę, że jest coś nie tak z rozmiarem. Dużo zależy od dopasowania gumki. Są pzrecież węższe i szersze. Twój partner prawdopodobnie stosuje zbyt szerokie. My stosujemy normalne standard europejski i jest super, nic się nie zsuwa, z tym, że gumki są na mojego partnera dosyć ciasne i wtedy się nie zsuwają. Acha polecam Durex, są najlepsze.

KURCZE TERAZ ZWARIOWAŁAM... :-( NA POCZĄTKU STOSOWALIŚMY DUREX CLASIK, ALE CIĘŻKO JE BYŁO ZAŁOŻYĆ, WYDAWAŁY SIĘ JAKBY ZA CIASNE... KUPILIŚMY WIĘC KILKA RODZAJÓW WIĘKSZYCH - CO OZNACZALO PRZEDE WSZYSTKIM SZERSZE. NIESTETY... CZY TO OZNACZA ŻE SZERSZE GUMKI SĄ KRÓDSZE?? JAKIE PREZERWATYWY SĄ SZERSZE OD KLASYCZNYCH (POWYŻEJ 52mm) A PRZY TYM DŁUŻSZE? PISZCIE PROSZĘ! POZDRAWIAM

Gość Rediii
Durexy clasik maja 56 mm

Gość new_one
my też mieliśmy na początku problemy, problem z założeniem, problem z dociągnieciem gumki do końca, ale doszliśmy do wprawy i zajmuje nam to już sekunkę, więc może to kwestia wprawy...

Gość new_one
aaa i jakby nie to było przyczyną to jeszcze są DUREX COMFORT XL: długość: 218 mm, szerokość: 63 mm, średnica: 57 mm