Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

foiss

Dobieranie koloru włosów, kolor zimny na ciepły.. itd...

Polecane posty

No więc tak naturalny mój kolor to średni popielaty blond, generalnie odcień zimny, odwaliłam wielką szope farbując sobie włosy na jasno i wyszły mi żółte, później kupiłam farbę średni popielaty blond z londy i na początku było ok, po 2-3 miesiącach mam przebłyski żółte... chce sobie zrobić teraz szamponetką ciemny blond, chce mieć ciemny bo po farbowaniu mi włsoy zauważyłam, że nieco ściemniały. Jak to jest... jak sięnałoży zimny kolor na ciepły to coś się stanie? przed czym się bronic?? znacie się na tym lepiej :)

chcę zafarbować włosy na ciemny blond o odcieniu zimnym, a teraz mam średni blond o odcieniu ciepłym, jak to zrobić? coś się stanie ? pliss Jaką farbę, preparat, szamponetkę proponujecie ? najbardziej mi chodzi o szamponetkę narazie, która najlepsza?

Ja nie mówię o szamponetce a o porządnej (dobrej) farbie i pomocy fryzjerskiej, a nie działaniu na własna reke :P Bo potem sa różne efekty :D

dlatego też się pytam :P... żeby nie mieć tych dziwnych efektów na głowie I jakbym miała iść do fryzjera to bym tutaj nie pisała :P

Dziwię się, że po nieudanym eksperymencie brniesz w to dalej :D Nie szkoda ci włosów? A może raczej szkoda ci kasy? ;) Farbowanie wcale nie jest takie proste jakby się wydawało - fryzjer twoje włosy obejrzy dokładnie (w przeciwieństwie do osób siedziących przed kompem), przyjrzy się cerze, rysom itp. Pomoże dobrać...

to nie była nieudana próba , tylko ten odcień mi się nie podobał!!, nie mam zniszczonych włosów, a kasy mi nie szkoda, jeżeli się pytam tylko o radę na forum to czemu odrazu krytykujesz to ? skąd wiesz co zrobie? jeżeli nie pasuje Ci ten topik to wcale nie musisz się na niego udzielać. Zeby iść do fryzjera to może mi nawet 3 letnie dziecko poradzic