Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doobry jest czy nie

Czy ktoś ma ten wózek?

Polecane posty

Gość doobry jest czy nie

Gość babel
ladny wozecze tez chcialam taki kupic ale ja rodzilam w sierpniu i liczylam sie z tym ze bedzie zima wiec na zime wozek musi miec stabilne kolka a te z przodu sa ruchome i zle sie bedzie jezdzilo w snieg

Gość doobry jest czy nie
Dzięki za wypowiedź :-)

Mnie się ten wózek też bardzo podoba i na 99% go zakupię. Chcę go jednak jeszcze zobaczyć na żywo. Będę rodziła na początku kwietnia, więc na kilka miesięcy wygodna gondola bardzo mi się przyda.

Gość ten wózek zdecydowanie
za dużo waży, jest ładny

Paulka dzięki :-) W tym wózku bardzo podoba mi się również spacerówka, nie chodzi tu tylko o samą gondolę :-) Wózek typu parasolka mam po starszej córci, więc ten będzie dla mnie chyba jednak najodpowiedniejszy :-) I nie powiem, cena również przystępna...

Gość a co mozna
powiedziec o tych kołach skrętnych z przodu? Jak to się prowadzi?

Gość DO DUUUPY

Nie wiem czy jest on funcjonalny gdyż takiego nie posiadam ale miałam okazje raz nim prowadzić i musze przyznac że nigdy więcej te koła mi szły w takich kierunkach że mając taki wózek była by to dla mnie męczarnia.

miałam wózek baby dreams, ale inny model i byłam bardzo z niego zadowolona, często był używany, nic się nie popsuł. A ten model o który pytasz to bardzo mi się podoba

Gość
Z tego co wiem, to ten wózek ma możliwość blokady przednich kółek, czego nie ma np. driver 4xl. No i te kółka wcale nie są takie malutkie. Kol,eżanka ma deltim focusa i tam kółka są o wiele mniejsze i nie narzekała:)

Koleżanka ma ten model i nie jest zadowolona. Ja polecam GRACO ma bardzo stabilne cztery koła. Świetnie i łatwo się prowadzi. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.