basia19g 0 Napisano Grudzień 27, 2006 Witam!! Od dwoch lat regularnie wspolzyje z moim chlopakiem ale jeszcze ani razu nie mialam orgazmu podczas stosunku:( wiem ze sa dwa rodzaje orgazmow lechtaczkowy i pochwowy ten pierwszy osiagam a drugiego niestety nie:( moj chlopak sie martwi ze to moze jego wina ale ja wiem ze tak nie jest. Prosze napiszcie jesli ktos ma podobny problem i co mozna w takiej sytuacji zrobic.. Z gory dziekuje Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia19g 0 Napisano Grudzień 27, 2006 odświezam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mars 0 Napisano Grudzień 27, 2006 wpisz w wyszukiwarce \"mśni kegla\" znajdzesz tego powód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mars 0 Napisano Grudzień 27, 2006 oczywiście chodzi o mięśni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia19g 0 Napisano Grudzień 27, 2006 Dziekuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mars 0 Napisano Grudzień 27, 2006 życzę cudownego odjazdu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia19g 0 Napisano Grudzień 28, 2006 Kurcze wpisalam i nic nie znalazlam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malaagnes Napisano Grudzień 28, 2006 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3375408 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia19g 0 Napisano Grudzień 28, 2006 dzieki ale tego mi nie chce wyswietlic:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malaagnes Napisano Grudzień 28, 2006 wejdz na zycie erotyczne i tam posuzkaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach