Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina_____________5

BARDZO DUZY.....DYLEMAT.............POMOZCIE!

Polecane posty

Gość nina_____________5
dzieki ze tak was zainspirowal moj tamat:)

Gość pozdro nie pieprz
gdybym ja jeszcze pisała w ogóle o jajeczkach, blastocydach itp. to być moze dopieprzanie sie do mnie miałoby jeszcze jakis sens ...

Gość udaje ze mysle
blastocydy, a co to?:P A o czym piszesz kochana, jak o nie jajeczkach? Probujesz teraz ode mnie info po trochu wyciągnąć, żeby wyjśc z twarzą z dyskusji, bo sama nadal nie rozumiesz:D 🖐️

ja tez nie widuje sie z partnerem zbyt czesto - uzywamy gumek ( i jest ok) oprucz tego swietnie znam swuj organizm i wiem kiedy moge pozwolic sobie na seks w 100% naturalny

Gość pozdro nie pieprz
ja nic nie pisalam o blastocydach, dyskusja była o charakterze aborcyjnym tabletki anty zanim przyszłaś piszac chuj wie co :O pozdro miała właśnie to na myusli, a cytowała z portali medycznych ... zastanów sie najpierw o czym piszesz bo chyba sama juz nie wiesz :O

pigul bym nigdy nie tknela-po co za śmiecac sie chormonami zeby zatrzymywać naturalne reakcje organizmu...dla mnie pigula odpada!

Gość lila jak bedziesz chora
to tez nie bierz zadnych tabletek bo po co: "zatrzymywać naturalne reakcje organizmu." :D:D:D

Gość udaje ze mysle
Blastocystach Kochana, 2 x ten sam bład pod rząd. Masz sianko w głowie, zamiast wiedzy o mechaniźmie działania pigułek. Pewnie nawet nie wiesz jakie bierzesz, jedno-dwu składnikowe? A może jedno-dwufazowe? Jeden kij nie?:D Widać, że jednak nie masz rzetelnego info o tabsach, tylko takie jaka jest Ci wygodnie posiadać. Wybacz, ale nie będę Twoim pedagogiem🖐️ 💤

Gość pozdro nie pieprz
...żenada :O

chodzilo mi o jajeczkowanie, wiesz jezeli pigóły są konieczne to ok, ale ja na pigółki jako środek anty bym sie nie zdecydowala

Gość na ulotkach
lila - to po prostu nie rób błędów. jest grupa ludzi, którzy uwazają, że wszystkie tabletki są wczesno poronne i nikt ich nie przekona. I dygresja nie na temat: tacy ludzie są często bardziej zainteresowani blastocystaami niż urodzonym człowiekiem.