Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam_problemOna

Mam problem

Polecane posty

Chodzi o to,że całowałam się z facetem mojej siostry..po pijanemu.. Nie panowałam nad sobą..nie wiedziałam co się ze mną dzieje.. Pocałowałam go pierwsza:( A Marcin nie jest mężem Kaśki..tylko mają wspólne dziecko i razem mieszkają.. Czy on mógł sobie o mnie żle pomyśleć??Wkońcu mnie nie odepchnął a powinnien.. I czy bardzo przesadziłam? Ale tłumaczy mnie to,że byłam pijana..czy to wytłumaczenie? Na szczęście Kaśka o tym nic nie wie..Piszcie..błagam

No właśnie mam mieszane uczucia..z drugiej strony byłam bardzo pijana aby myśleć,że to ,,nie jest ok wobec niej\'\' ale to tylko ,,pocałunek\'\'

Gość łojojoj
ozesz szmatka z ciebie :O

jeśli raz to zrobiłaś tzn pocałowałaś... to uważaj żebyś się z nim nie przespała jak znów będziesz pijana a on już będzie mężem Twojej siostry...

dziwne jest to,że on zawsze powtarza,że ślub jest najmniej ważny..i cały czas to przekłada..eh sam mi powiedział,że najbardziej jest za dziećmi a na drugim miejscu za Kasią..

jeśli się całowaliście czyli coś tam zaiskrzyło i nieważne że po alkoholu... ja bym uważał na niego i to ze względu na Twoją siostrę.. chyba że ci na niej nie zależy

Gość łojoj
kolejna naiwna i ślepa. chłop leci w ślimaka z siostrą, ona biedna tego nie wie.. jak z tobą to z iloma jeszcze? to o dzieciach na pierwszym miejscu wie?

Dida1921 nie wiem czy coś ,,zainskrzyło\'\' , on był mniej pijany więc powinien mnie odepchnąć..a nie zrobił tego. Bardzo kocham siostre..nie pujde z nim do łóżka..więc będe się pilnować..

siostra nic nie wie..a po za tym też nieżle popiła..wiem,że Marcinowi się podobam ale eh..no jest z Kasią...mają dziecko..nie zrobie tego siostrze i myśle,że on też..a ,,pocałunek'' był odruchowy

no chyba troszke..a po za tym przy niej powiedział,że jak ja ide na pielęgniarstwo i zostane pielęgniarką to może codziennie być w szpitalu..niby to był żart..ale to było przed ,,pocałunkiem\'\'

jeszcze jedno..to ja go najpierw pocałowałam..ale on powinien mi powiedzieć,żebym nigdy się z nim nie całowała bo to nie ok..a nie wkaładać mi języka do buzi..ja mu powiedziałam,że więcej się to nie powtórzy a ten mnie zaprasza na impreze kolejną...