Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudziutka malutka

dziewczyny ratunku! wlosy!

Polecane posty

Gość rudziutka malutka

Juz niedlugo sylwek a ja ruda :-o nie dam rady do fryzjera,na poprzednim topiku nikt nie pomogl :( pomocy. Pomalowalam i wyszly rude :( naturlny mam ciemny blond co robic? sa jakies sposoby na rozjasnienie chcociaz? moze sokiem z cytryny?

Gość rudziutka malutka
:(

Gość rudziutka malutka
:( :(

Gość rudziutka malutka
a to zmywa kolor?

niczym nie rozjaśniaj!! soalisz tylko i dopiero będziesz miała problem - lepiej jakąś ciemną farbę - i tak się po paru tygodniach \"wypłucze\" i będziesz mogła u fryzjera profesjonalnie dporowadzić do porządku

Gość rudziutka malutka
a jak mozna przetestowac czy woda utleniona działa?

woda tez pomoże ale wątpie ze za pierszym razem cos pomoże, zrób kilka razy po myciu na mokre włosy ... chyba ze za pierwszym razem bedziesz widziala efekt ...

tak woda utleniona pomoże...tylko własnie nie za pierwszym razem....dopiero po kilku razach uzyskasz naturalny kolor włosów

Gość rudziutka malutka
a moze znacie jakis przepis? moze pomieszac wode utl z sokiem z cytryny? ratujcie musze jakos wygladac na sylwestra

Gość weqq
nie używaj tej wody utlenionej!!!!!!!!!!!!!!!!! Czemu nie zdążysz do fryzjera?

Gość rudziutka malutka
coś mi się stanie?

Gość vfaaa
Owszem, będziesz mieć żółte popalone siano na głowie. Panny bredzą jak potłuczone, nie słuchaj ich. Sylwester nie jest jutro, prawda? Idź do fryzjera jak nie chcesz zniszczyć sobie domorosłymi sposobami włosów. W kazdym razie niech cie ręka boska broni z tą wodą utlenioną!

Gość Viwi
wiesz ja bym już sama na eksperymentowała, nie wiem czym malowałaś, ale ryzykujesz, że zniszczysz włosy. Nałóżna na głowę dobrą maskę, potrzymaj długą, i zmyj szamponem, ale nie polecałabym ani wody utlenionej, ani soku z cytryny. Kiedys jak henna na brwiach wyszła za mocno, to smarowało się tłustym kremem tak grubo, i to rozjaśniało.

kobieto śmieszna jestes !! od kiedy woda utleniona niszczy włosy do takiego stanu ze bedzie miec siano !! chyba ze by przez rok robiła i to codziennie no to moze ale nie jak kilka razy !! ludzie to nie rozjaśniać tylko słaba woda ktora nawet moze jej nie ruszyc włosów ... co za naród ... !!

Gość vfaaa
Boze, ale te młode laski są głupie. Nic takie coś nie wie, a będzie się rzucać. Słyszałaś panna określenie "tleniona blondynka" Jak sądzisz od jakiej reakcje chemicznej pochodzi to określenie? No, pomyśl, nie takie trudne. Rusz neuronami. Ciebie jeszcze na świecie nie było, jak twoja matka, babcia i wyszystkie ciotki tleniły sobie włosy no czym - wodą utlenioną, bingo (bo mniej więcej tyle było można kupić). Teraz wodę utlenioną leją sobie na głowę nierozgarnięte pannice z Koziej Trąbki, bo spiskowa teoria głosi, że do tych farb to jakiś paskudztw dodają, więc domowymi metodami lepiej. Owszem, zniszczysz sobie włosy, autorko, a kolor wyjdze coś pomiędzy marchewką a zwiędłą słoną.

Gość Viwi
Może my śmieszne jesteśmy, ale chciałabym zauważyć, że wody utlenionej używa się tez do depilacji włoskow na twarzy. Woda je rozjaśnia, i powoduje , że sie wykruszają. Dziewczyna niedawno te włosy farbowała, czyli juz maja naruszoną strukturę są delikatniejsze, takie eksperymenty z woda utlenioną moga doprowadzic do tego, że włosy jej będa sie rwały jak wata, a z kolorem moze by cróżnie, może zrobić sie np, zjadliwie pomarańczowy. Dlatego uwazam, ze nie warto samemu eksperymentować. Albo dobry fryzjer, albo odpuścić sobie. W końcu jakoś te parę tygodni można przetrwać.

posłuchaj suko !! nie jestem gówniarą zebys mogła tak o mnie mowic, a drugie jak masz cos do mnie to mnie w pizde pocałuj ... tyle mam Ci do powiedzenia i skończyłam konwerrsacje z Tobą !!

Gość maczupikczu
ufarbuj sobie na jakis brąz, mysle ze powinien wyjsc

Gość Viwi
Słuchaj moja droga , przychamuj swoje emocje, bo zaraz zgłoszę to do Redakcji, i prędko na Kafeterię nie wejdziesz. Może obrzucanie sie takimi epitetami jest czymś normalnym w twoim srodowisku, i rodzinie, ja jednak nie jestem przyzwyczajona i nie życze sobie. No i cóż okazało się, od kogo pochodzą rady z wodą utleniną?

Gość Viwi
A wracając do pytania autorki, tez uwazam, że przyciemnić je będzie łatwiej i bezpieczniej.

Gość łooo matko ....
przestańcie pipy sie kłócić !!!!!!!!!!!!! jedna lepsza od dgugiej :P:P:P

Gość Jejku kto tu bywa
Co to za określenie "PIPY"? następna dziewuszka z gminu? Tak czy siak zachowaj to określenie dla swojego towarzystwa.Moze i Wy takimi sie czujecie, ja nie.

Gość miś koalla
Zdecydoweanie lepiej przyciemnić.

Gość rudziutka malutka
ok dziewczyny dzieki za rady,dzwoniła do zaprzyjaznionego fryzjera,przyjmie mnie jutro ale o 7 :P no coz lepsze to niz rudym byc:) dobranoc