Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 co zrobi膰

Szybko rosn膮cy biust

Polecane posty

Go艣膰 co zrobi膰

Pom贸偶cie, co mam zrobi膰? Mam 17 lat i ogromny biust od podstawowki, kt贸ry ciagle rosnie. Nie wiem co z nim zrobi膰. Nosze 85H, mam 164 cm wzrostu, a w biu艣cie 116cm. Wa偶e 57kg.moje piersi od p贸l roku sa strasznie obrzmiale, a tylko w przeciagu 2 ostatnich miesiecy urosly o 5cm! Nie moge spa膰, biega膰, ta艅czy膰, a kregoslup boli coraz bardziej! Dlaczego tak jest? B艁AGAM, PORADZCIE!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kiki23
no to mo偶e powinna艣 co艣 androgennego przyj膮膰, jakie艣 zi贸艂ka mo偶e sa. bo dziewczyny kt贸re pij膮, zio艂a antyandrogenne to im cycki rosn膮, zreszt膮 mi te偶 uros艂y tzn estrogenowe i obni偶ajace poziom meskich hormon贸w i obni偶aj膮ce prolaktyne.' napewno od zi贸艂 androgennych by ci zmala艂y, rosn膮 ci bo masz poprostu badzo wysoki poziom ze艅skich hormon贸w, jak wiesz kazda kobieta posiada ii meskie i 偶enskie hormony, jak np jest za du偶o m臋skich to laski maja tradzik, s膮 ow艂osione i maja ma艂e cycki. a jak nadmiar estrogen贸w to jest tak jak u ciebie. mog e si臋 myli膰 oczywio艣cie nie jestem lekarzem. ja np bra艂am diane kt贸ra jest antyandrogenna i zi臋kszajaca poziom estrogen贸w i cycki mi o 2 rozmiaryu uros艂y. tylko martwi mnie jedno, jeste艣 jeszcze za m艂oda zeby ingerowa膰 w swoja gospodarke hormonalna musisz poczeka膰. ale chyba 5 cm to w tak krotkim czasie nie powinny rosn膮膰. radze i艣膰 do ginekologa endokrynologa, koniecznie ze specjalizacj膮 z endokrynologii. pewnie wiele dziewczyn ci zazdrosci takiego biustu, nie przejmuj si臋, lepiej miec takie ni偶 by膰 plask膮 jak decha.

Udost臋pnij ten post

Niestety taki du偶y biust jest bardzo niezdrowy je偶eli chodzi o normalne wykonywanie czynno艣ci i bardzo obci膮偶aj膮cy dla kr臋gos艂upa. Poza tym w艂贸kna, kt贸re go podtrzymuj膮 bardzo szybko wiotczej膮 gdy musz膮 podtrzymywa膰 taki ci臋偶ar - i wiem, 偶e Ci臋 to nie ucieszy, ale twoje piersi niew膮tpliwie szybciej ni偶 piersi kobiet, kt贸re maj膮 mniejsze biusty zwiotczej膮. Nie 偶eby od razu by艂y obwis艂e, ale po prostu szybciej strac膮 j臋drno艣膰. Poza tym od takiego biustu bardzo bol膮 ramiona - st膮d te偶 moja sugestia do wyboru stanik贸w na szerokich rami膮czkach i dobrze zabudowanych. B臋d膮 odpowiednio trzyma艂y piersi i b臋d膮 odci膮偶a艂y tak偶e ramiona i plecy. Musisz si臋 uda膰 do lekarza - niew膮tpliwie. Biust nie powinien a偶 tak szybko zwi臋ksza膰 swojego obwodu i jak napisa艂a poprzedniczka, twoje cia艂o produkuje zwi臋kszone ilo艣ci hormon贸w kobiecych. Aby cia艂o i gospodarka hormonalna dzia艂a艂a w porz膮dku musi by膰 zachowana pomi臋dzy 偶e艅skimi i m臋skimi hormonami odpowiednia r贸wnowaga. Je偶eli kt贸ry艣 z nich zaczyna si臋 niebezpiecznie zwi臋ksza膰, dochodzi w艂a艣nie do zbyt nadmiernego rozwoju piersi b膮d藕 w przypadku m臋skich hormon贸w, rosn膮cego pod nosem w膮siku. Jedyne wyj艣cie do wizyta u lekarza. I to jak najszybciej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zaskoczona8888
Czy to prawda ze pij膮c zio艂a antyandrogenne biust urosnie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upupupuppp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buniaa
ej serio cyce rosn膮 po tych zio艂ach jak tak to z rana lece do sklepu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jest ju偶 taki topic na kafe
http://wiekszepiersi.phorum.pl/index.php tam jest wszystko o zi贸艂kach, masa偶ach, tabletach, 膰wiczeniach.... tyle 偶e to wszystko g*** daje testowa艂am wszystko, je艣li by艂jaki艣 efekt, to kr贸tkotrwa艂y a te zi贸艂ka to trzebaby przez CALE 偶ycie pi膰, bo dzia艂aj膮 tylko jak pijesz codziennie....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buniaa
ja to bym mog艂a ca艂e zycie pic zeby mi tylko cycki troszke uros艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiki23
tak rosna. ale tylko jak sie je pije potem malej膮. i dziewczyny nie ma co przesadza膰 z tymi zio艂ami bo one maj膮 tez dos膰 moce dzia艂anie. mozecie sobie gospodark臋 hormonalna zaburzyc. mog臋 wam poda膰 np znamiona kukurydzy, arydzi臋gl, soja te kt贸re s膮 bogate w fitoestrogeny i dzia艂aj膮 antyandrogennie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 syska2822
o wiecie mo偶e jest w tym senk ale takie zio艂am mog膮 nie sprzedac mo偶e one s膮 dost臋pne tylko na recepte...?

Udost臋pnij ten post