Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marion 19

dziwne nie ??

Polecane posty

Gość marion 19

SPRAWA WYGLADA TAK : OD JAKIEGOS CZASU MIEDZY WARGA SROMOWA WIEKSZA A MNIJESZA MAM JAKBY TO NAZWAC.. HMM TAKA DLUGA SKORKE WYGLADA JAKBY 3 CIA WAGRA SROMOWA. OSTATNIO MI SIE TO WYDLUZYLO I TROCHE SIE CZUJE NIE KOMFORTOWO ZAPISALAM SIE JZU DOI GINA ALE TO DOP W POLOWIE STYCZNIA A TAK SIE MARTWIE MOZE KTOS COS WIE PROSZE PISZCIE !!!! SLYSZALAM ZE to moze byc choroba zwana kłykciny kończyste w moim przypadku nie jest to przeniesione droga plciowa gdyz mam to od kad pamietam, a sex z moim 1 szym partnerem uprawiam dopiero od 4 miesiecy a moze to nei choroba tylko jakas wada anatomiczna ???

Gość spij spokojnie
po wizycie u lekarza bedzie wszystko jasne, mysle,ze to nic strasznego.

Gość kajanbikbuik
mam 17 lat i tez mam 1 warge somowa dluzsz ao d urodzenia;/

Gość marion 19
czyli nie jestem z tym sama we dwie zawsze razniej :) a wybierasz sie do gina kajanbikbuik ?? jesli wybralabys sie przed 9 stycznia to napisz co sie dowiedzialas jesli tak nie bedzie to ja wszystko opisze zebys sie tez nei musiala denerwowac tym :*:*: buziole na pocieszke :*:*:

Gość aska1983
Ja mam jedna warge sromowa dluzsza a dodatkowo jest ciemniejsza .To znaczy ta czesc ,ktora jest dluzsza jest ciemniejsza. Pania Ginekolog nie zaniepokoil ten moj problem.

Gość marion 19
o to mnie troche uspokoilas :* ale dziwi mnie to ze podobna "rzecz " a u jednych jest choroba a u innych jest norma moze jest cos charaktrrystycznego w tych klykcinach na co moze nie zwrocilysmy uwagi a jest rzecza istotna ??

Gość stolat
hej ja terz ostatnio zauwazylam ze pomeidzy jedna a druga warga mam jakby trzecia taki kawalek skory martwie sie tym nie iwem czy poprostu 'taka moja uroda' czy jets to jaks choroba i jak bylas u gina marion19

Gość upupupppppppp

Gość a co to
bardzo dziwne