Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elemeledudki

krem na zmarszczki mimiczne

Polecane posty

Gość elemeledudki

please podajcie jakis dobry mam 22 lata ale mam zmarszczki wokoło oczu i ust bo duzo na solarium chodzilam :(

Gość fgggfhjmm
nie chce mówić: a nie mówiłam,po co i po jaką cholerę... sama wiesz jak sobie zaszkodziłaś... wypróbuj AA HYDRA RICH 25+, effectival dermedic, oraz kremy dużo silniejsze jeśli to duże zmarszczki, z retinolem: Avene Emulage lub Ystheal lub Oriflame z retinolem dla kobiet powyżej 35 r.ż. nazwy nei pamiętam, konsultanka podpowie Ci... Przy retinolu na noc koniecznie wysokie filtry na dzień, najlepiej silnei nawilżający krem. Nawilżaj sie do środka, używaj nawilżających i regenerujących masek, niezmywalnych... te zmywalne są jak ciut silniejsze kremy, szkoda kasy... Możesz też sobie pójść do kosmetyczki na jakieś zabiegi silnie nawilżające i regenreujące... albo chirurg plastyczny botoks, kolagen... choc w tym wieku to trochę moim zdaniem za wcześnie, bo co po 40??? - ale lepsze to niż zmarchy w młodym wieku. TO PRZESTROGA DLA WSZYSTKICH KTÓRZY NIE MYŚLĄ O KONSEKWENCJACH SOLARIUM, ZWŁASZCZA JEŚLI GENETYCZNIE MA SIĘ KU TEMU PREDYSPOZYCJE!

Gość fgggfhjmm
sorki wkradł się tu bład myślowy - oczwysiście maski zmywalne są silniejsze od tych niezmywalnych

Gość elemeledudki
dziekuje za rady :* ale ja uzywalam spewcjlanych kosmetykow do solarium i nie wiem zemu tak mi sie zrobilo, ze strasznie widac te zmarszczki :( to moja zgroza bo wygladam jakbym miala ze 28lat

Gość teranika
Ja uzywam na ten problem krem loreala przeciw zmarszczkom mimicznym-bardzo dobry!

żadne kosmetyki nie uchronią Cię w 100% przed skutkami opalania :/ szkoda, że nikt nie czyta o działaniu promieni UV, zanim wybierze się do solarium...

Gość Agata :)
Ja glownie polecam kremy clinique sprawdz ten http://allegro.pl/clinique-total-turnaround-k rem-do-twarzy-i1598373038.html Mozna wydawac kase na inne tansze marki, ale moim zdaniem to nie ma sensu, lepiej kupic cos pozadnego