Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukająca

Pogubiłam się !!!

Polecane posty

Gość poszukająca

Cześć! Mam 24 lata, jestem jeszcze studentką no i wlasnie...to jest moj problem, nie wiem co mam dalej o sobie napisac...pogubilam sie gdzies we wszystkim, nie mam rzadnych idealow, marzen, nie mam zadnych zainteresowan :( zyje sobie tak z dnia na dzien, jakby bez sensu i bez celu zycie swojego chlopaka przelalam jakby na siebie, a przeciez nie mozna zyc zyciem drugiej osoby, ktora zresztą chcialaby czasami pobyc sama, ktora ma w przeciwienstwie do mnie jakies zainteresowania, coś robi, nigdy sie nie nudzi a ja jak go nie ma to siedze, czekam, przeglądam jakies gazety, telewizje:( nie chce by moją jedyną atrakcją bylo wyjscie do baru :( bo to najczesciej sie robi, zresztą ja tez wychodze dosyc często, no ale chcialabym tez inaczej spędzac czas od przyszlego roku chcialabym zapisac sie na silownie, moze na basen...tylko zastanawiam sie czy mi sie uda z moim slomianym zapalem :( chcialabym zrobic coś pozytywnego w moim zyciu, zeby nie tracic bezmyslnie czasu, a tak wlasnie najczęściej jest, czy ktos z was czuje sie podobnie jak ja?

Gość poszukająca
zadnych

polecam zaczac zyc swoim zyciem, miec chociaz garstke tylko swoich znajomych, czasem isc sie pobawic samemu, moze silownia, basen czy aerobic to dobry pomysl :) Ja to przerabialam, ale obudzilam sie po rozstaniu, wiec musialam szybko znalezc sobie zajecie. W dzisiejszych czasach bardzo latwo sie pogubic :) Ja sie wlasnie odnajduje (zajelo mi to jakies 3 lata). Pozdrawiam

A mówiłaś o tym swojemu chłopakowi? Może jeżeli będzie o tym wiedział, to razem coś wymyślicie...

poszukująca,chętnie z Tobą o tym pogadam! Mam tak samo!jedyna rozrywka to ewentualne wyjście do knajpy,zakupy,kino ... a to wszystko jest takie .......bezsensowne? :(