Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja jestem anty

bulimiczki

Polecane posty

Gość Ja Ja Ja
lady_in_red21 w sumei tutaj sie z toba zgodze ..bo kurde znam panny ktore całemu światu oznajmiają jak to one żygaja i w ogole..ale sa tez tkaie ktreo naprawde są chore tylko że tkaie dziewczyny nie rpzyznają sie nie mowia o tym.. ukrywają to.... a nie wypowiadają całemu światu co one robia..

Gość A16
Forum to coś innego - tutaj można napisac wszystko anonimowo, bez skrępowania, bez wstydu. Zapewniam Cię, ze zadne bulimiczki w "realu" nie chwalą sie swoim postępowaniem. I bulimia nie jest wcale lenistwem. Jest chorobą - zarówno ciała jak i duszy. Bulimiczka czuje wstręt do sibie, obrzydzenie, obiecuje sobie, ze to ostatni raz. Ma poklaleczone od żebów ręce, bóle brzucha i takie tępe uczucie pustki. Wiem co piszę - sama się z tym zmagam.... Jestem świadoma wszelkich zagrożeń, ale nie potrafię powiedzieć sobie NIE. Ludzie mają mnie za inteligentną perfekcjonistkę. nie słyszą mojego wolania o pomoc. Nawet ci najbliższi.

lady in red a teraz ci zadam pytanie ja mam bulimie bo caly czasw mojej rodzinie wszystko bylo ukrywane inne ja milam byc inna wyjątkowa z klasą i ja jestem zupelnie odmiennym typem ja mowie o tym owszem ja nie wymiotuje ale potrzebuje o tym mowic!i wiem to!niekoniecznie tak jest jak napisalas!a slomiany zapla to mzoe mam ale kurcze nigdy nic nie zawalilm w zyciu tka naprawde i to nie ejst dobre

Gość komuś się tu po...przestawiało
"ja jestem anty Jestesmy na forum, kazdy tutaj ma prawo do swojego zadania i ma prawo je wyrazic, moj post traktuje o bulimii a wlasciwie nie samej chorobie a bulimiczkach ktorych sie brzydze - tak brzydze! Wg.mnie bulimiczki to puste lalki, ktorymi steruja media, nie sa to biedne ofiary (jak sie niektorym wydaje), sa to poprostu slabe psychicznie "marionetki", ktore daly soba posterowac, rzygaja (i tu przepraszam za jezyk) bo sa slabe, nie chce sie im cwiczyc, ruszac, stosowac diety...ida na latwizne !!! bo o ile latwiej zwymiotowac obiad niz go "wycwiczyc" na silowni. Sterowane kolorowymi czasopismami i Mtv zmieniaja sie w ludzkie wraki, poprostu smieci Dziekuje za uwage." ----------------------------------------------------------------------------------------- Nie mam pojęcia co za idiotka to pisała, mam tylko nadzieję, że po napisaniu tego tematu zagląda tu od czasu do czasu, żeby przeczytać co inni mają do powiedzenia. Ja brzydzę się takich ludzi jak Ty, którzy nic nie wiedząc o takich dziewczynach potrafią pisać takie bzdury. To nie lenistwo idiotko. Borykałam się z takim problemem rok temu i uwierz mi, że taka osoba wie więcej o dietach i stosuje je częściej niż taki burak jak Ty potrafiłby zastosować w całym swoim życiu. Ja potrafiłam ćwiczyć po 3 godziny dziennie przez 6 dni w tygodniu więc nie próbuj kogokolwiek nazywać leniem głupia szmato. Takim osobą trzeba pomagać i wspierać a nie obrzucać wyzwiskami. A na miano śmiecia zasługują tylko takie pustaki jak Ty. Z poważaniem x

ha ha anie cwiczą jestem instruktorka fitness i gram zawodow w tenisa stolwoego mam bulimie sportowa i niech ktos mi powie z ebulimiczki to nie che cwiczyc to porostu nie wytrzymama potrafilam cwiczc 6 godin dziennie ssssssssssssooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy