Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taksetupisz

Dzień jak codzień, typowe na blokowisku....

Polecane posty

Gość taksetupisz

Gdy odgłosy nocnego życia miasta ucichają, a słońce wychyla pierwsze promienie ponad horyzont, podnosze z łóżka swoją zgrabną dupę, ubieram się i wychodzę.... Brnąć pomiędzy psimi gównami leżącymi na środku chodnika mijam kolejnych chamów ze srającymi na smyczy psami, jakże zabawnie oni wyglądają - a to jeden odwraca głowę; że niby gwiazdy ogląda na niebie, drugi pali papierosa, patrzy na mnie spode łba jakby chciał powiedzieć "nie ja sram"... Z daleka dobiegają mnie jakże złowieszcze odgłosy osób stojących na przystanku wyciarających swoje uwalone w gównie obuwie o betonowy smietnik... Mijam pierwszą alejkę, drugą, przeskakuję przez pas zieleni i ..... śśśśśśśśslizg ... wdepnąłem. Kurwię niemiłośniernie idąc do samochodu, staję, wycieram but o kępkę jeszcze zielonej niezasranej trawy. Otwieram auto, wsiadam i nucąc piosenkę Moje MIasto jadę jakze wściekły do roboty...

Gość no dokładnie samo życie
:O

Gość zacznij oszczędzać na domek
:)

Gość taksetupisz
Zawsze uważałem że to niedostosowanych społecznie powinno się wywozić pociągami poza granice zamieszkałe przez ludzi... :(

Gość taksetupisz
Myślisz że gdybym kupił krowę i trzymał na balkonie, codzień bym ją wyprowadzał na trawkę, srała by wszędzie... Zadowoleni by byli ? Albo może będę im srał codzień na wycieraczkę, a niech sprząta chamówa. Ja nie wierzę w idealny świat, ale ludzie.... uczcie się kultury od pigmejów !

Gość sizal
urzekła mnie Twoja historia :O normalnie talent marnujesz... ciekawe dlaczego powyższa tematyka jest Ci najbliższa.

Gość lucyferzyca jghjfh