Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limpopo

Czy pracujecie po godzinach będąc w ciązy?

Polecane posty

monika 77 - jeżeli mam umowę do 15 czerwca i poród na tę datę - to czy otrzymam urlop macierzyński czy tylko zasiłek?

Gość lompopo
byłam u ginekologa i powiedziałam, ze mam pracę przy komputerze - 8 godzin dziennie i on nie widzi przeciwskazań

Gość monika77
renmanko nie jestem ekspertem w prawie pracy, ale polecam ci http://prawo-pracy.pl/forum/ możesz zadać tam nurtujące cie pytanie i dostaniesz fachowa odpowiedź. ale jeśli chodzi o twoje pytanie dotyczące urlopu to : Jesli umowa jest na czas okreslony to tylko do dnia zwiazania umowa udzielany jest urlop wychowawczy, zas jesli umowa konczy sie przed urlopem macierzynskim to jest ona przedluzana tylko do dnia porodu, po porodzie przysluguje jedynie zasilek, urlop juz nie (bo juz nie jestes pracownikiem).

Gość
skoro lekarz nie widzi w tym nic złego szef równiez nie zdaje sobie sprawy z tego co robi a ty jestes naiwna to pracuj nawet 16 godzin głupich nie sieja tylko sie rodzą

Gość limpopo
byłam u 2 lekarzy, którzy stwierdzili, że szkodliwe były kiedyś monitory: obecne nie mają niekorzystnego wpływu na płód

Gość heheee
muśisz mieć makijaż wtedy monitor nie straszny :d :D :D