Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darek

DLACZEGO????????

Polecane posty

Gość Ja to już
I kto uciekł ?

Gość Jestem ciekawy dlatego pytam
a jak ktos powiedzmy magister ale bez znajomosci, pracyuje w takim hipermarkecie, wyklada towar lub siedzi na kasie i zarabia powiedzmy 600 zl to od razu jest skreslony bo co, malo ambitny ??? ciezko teraz o dobra prace bez znajomosci... ale dziewczyna woli byc z kims nawet jesli robi lewe interesy, ale ma kase i jest taki meski.... zenujace !!!! MATERIALISTKI - WYPIERDALAć

Gość Darek...
600 to mało...🖐️

Gość Autor uciekł

Gość maly kucyk
tak jak pisałam, nie tyle chodzi o to co się ma teraz ale do czego sie chce dojsc... A jesli ktos ma mgr i chce na kasie w supermarkecie pozostac do konca zycia to wlasciwie juz tylko jego sprawa...

i w końcu stanęło na tym, ze zaczynacie jej bronić, dzięki nie chwaliłem się intymnymi częściami ciała, mówię o reakcji moich dziewczyn. ona zakończyła znajomość z powodu moich zarobków, powiedziała mi to po prostu!!!, więc jej nie brońcie!!!!!!! nie twierdze, ze wszystkie takie jesteście, tylko dlaczego niektóre z Was takie są terz idę spać do zobaczenia jutro, bo chyba topik nie jest wyczerpany PS. nie chwaliłem się intymnymi częściami ciała, mówię o reakcji moich dziewczyn.

Gość Ja to już
Mówienie o reakcji twoich dziewczyn jest chwaleniem się. Nie wiemy dlaczego niektóre takie są. Taka jest moja odpowiedź.

Gość Ja to już
Piszesz i pozdrawiasz wartościowe, a one ci nie odpowiedzą, dlaczego tamate takie są. A mniej wartościowe nie będą sobie zadawać trudu, by odpisywać na post facetowi, który według nich mało zarabia. Ot, co!