Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xinkax

Czy to jest chora zazdrosc

Polecane posty

Gość xinkax

W pierwszy dzien swiat wybralam sie z moim chlopakiem i naszymi znajomymi na dyskoteke...pech chcial ze byla tam byla mojego Skarba, oczywiscie odrazu zepsul mi sie chumorek ale nie dalam tego po sobie poznac. Wyciagnelam go na parkiet i tanczylismy. Ale kiedy poszlam sobie odpoczac jego byla zaczela skakac kolo niego zaczela go sciskac i kleic sie do niego a on nie pozostal jej dluzny tlumaczyl jej dlaczego trzy lata temu z nia zerwal....no i oczywiscie tak byl zafascynowany ze nawet nie zauwazyl ze wyszlam. Nie wiem teraz co mam robic bo we wtorek dzwonil i przepraszal mowil ze to tylko kolezanka. A wy malybyscie jeszcze zaufanie??

Gość OOOlgaa
Kochana, ja do siebie nie mam zaufania a co dopiero do Faceta...

Gość OOOlgaa
A tak powaznie, moim zdaniem zazdrosc jest jak najbardziej uzasadniona.Tlumaczyc swojej ex dlaczego sie kiedys rozstali?b Gdyby mu juz zupelnie nie zalezalo,skonczyloby sie zdawkowym "czesc,co slychac". Zastanow sie nad tym.

Gość gatagata
wlasnie, powiedzialby slowo i poszedl do Ciebie..a nie zjamowal sie nią! po co tlumaczyl jej te rzeczy? co zalezy mu na tym by ona dokladnie wszystko rozumiala? zalezy mu na jej myslach, opinii?

Gość gatagata
mysle ze masz prawo tak sie zahcowywac i byc zazdrosna..to on jest niewporządku...i wcale nie jest to chora zazdrosc..lecz slusznosc i racja!

Zgadzam się z przedmówczyniami, to jest powod do zazdrości, ale myślę iż nie wystarczający by sie rozstać... Chociaż w sumie to zależy jak długo jesteście razem?