Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DSDSDSD

DZIEWCZYNKI JAK ROZPOZNAC GRZYBICE POCHWY ZAWCZASU??

Polecane posty

Gość DSDSDSD

jakie sa pierwsze objawy któe sie pojawiają?pliss powiedzcie

Mnie tez swedziało... i mam jakby twarożek w pochwie..Boze wystraszylam sie jak cholera od godziny siedze i czytam o tej grzybicy... Czy moze byc kiedys takie praqdopodobinstwo ze nie mozna zajsc w ciąże :( Prosze niech wypowie sie tu dziewczyna ktore to cholerstwo wyleczyla i co stosowała...Smutno mi ja mam grzybice od ponad roku leczylam ja jakimis globulkami dopoch.ale to nie wystarczylo, boje sie kochac z chlopakiem bo jak go wyciagnie /przepraszam/ jest caly bilay a mnie jest wstyd..i w ogole nie chce sie kochac...Nie potrafie mu o tym powiedziec do ginekologa tez wstydze sie isc taki jestem typ czlowieka moze ktoras z was jest w stanie mi pomoc...Jestem zalamana

Gość lulejka
oj dziewczyno dziewczyno zaraziłąs chłopaka;/ no chyba ze to w gumce było a grzybica to normalna rzecz to trzeba leczyc nei ma po co si emeczyc no chyab ze mas ztaka wydzieline naturalna jelsi z higiena w pozradku a wydzielina nei smierdzi to jest ok

? nie zarazilam go bo nie narzekal... poprostu jak go wyciagnal byl caly w twarozku..i zrobilo mi sie glupio...Ta wydzielina nie ma zapachu, ale to jest napewno grzybica... :(

Gość DSDSDSD
jezsus maria ja kgo wyciagnal by l w twarozku??o maj gat

tak :/ Boze nie przerazajcie mnie chyba nie zrobilam mu \"krzywdy\" nie skarzyl sie na nic.... A chcial sie kochac...Wiec dziewczyny ktore maja grzybice nie powinny sie kochac tak?

Gość ŁADNY TEN GOŚC CO TERAZ MÓWI
AGUSIA A CZY TY NIE JESTES ZA MLODA NA GRZYBICE POCHWY??ZASTANOW SIE ?

Gość mężczyxni przechodzą grzybicę
bezobjawowo. Ty na 99% masz grzybicę pochwy.

Gość laluniaaaaa
idź do ginekologa!!!

Gość lulejka
no zarziłąs bo faceci maja grzyba w bardzo lagodnej postaci a raczej jego objawy ;/

Za mloda to chyba nie jestem mam 22 lata...do ginekologa wybieram sie po nowym roku, ale zbada mnie jak mam cos takiego w sobie.... Prosze aby wypowiedzial sie ktos kto sie z tego wyleczyl i czy to prawda ze powroty grzybicy powoduja utrudnienie w zajsciu w ciąże?

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
agusia nie chce cie martwic ale jak sie bzykalas ze swoim facetem i był w twrozku to prawdopodobnie ma juz tez grzybice a co za tym idzie nawet jak ty ja u sibie wyleczysz - sorry ZALECZYSZ, to przy najblizszym bzyknieciu on cie zarazi na nowo poniewaz u facetow przebiega ona bez o b j a w o w o :)

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
* najczesciej bezobjawowo:)

Gość ewqa2
Z tym zajsciem w ciaze to jest roznie, jedne nie maja problemu ,inne wrecz przeciwnie. Coz moge Ci powiedziec? Idz koniecznie do lekarza i popros go rowniez o tabletki doustne ,przeciwgrzybicze dla twojego partnera. Jest duza szansa,ze bedzie cie zarazal caly czas i twoje leczenie nie bedzie mialo sensu. Beda nawroty. Faceci rzadko maja objawy grzybicy i to kolejna niesprawiedliwosc na tym swiecie ale jezeli przeleczeni zostaniecie prawidlowo to nie musi byc powtorek. Zero sexu w trakcie leczenia, nawet w prezerwatywie.

Gość ewqa2
Popieram wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww Swieta prawda.