Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ksawery

Chcę namówić żonę żeby mnie pieściła analnie językiem

Polecane posty

Gość Ksawery

Ale ona ma opory przed tym. Nie wiem jakich argumentów użyć , dajcie jakieś rady. A może siłą powinienem to od niej uzyskać? Co o tym sądzicie ?

Gość a co w tym takiego super
jw

Gość Ksawery
Kręci mnie to , ot co:)

Gość jachu
a masz chociaż ładnego rowczana?

Gość Ksawery
trochę zalesiony , ale czy to w czymś przeszkadza.

lepiej sie podrap po tym tylku i spokoj... ;/ A moze ona cie namowi na wysysanie krwi miesiecznej?? chyba nie byloby to dla ciebie przyjemne?? Jesli kobieta nie chce to nie! daj sobie spokojj! Sila... Co z ciebie za maz...

Gość Ksawery
to może u prostytutki powinienem popytać. Ile myslicie , że to kosztuje u córy koryntu?

Gość nie chce glupia baba
Gdybym byla Twoja zona i bys mi to zaproponowal........poprosilabym Cie zebys najpierw ty mnie to zrobil,poczuje ,naucze sie i moze mi sie spodoba :P

boze... facet k.. zachowujesz sie jak zwierze zona nie chce to pojdziesz do dziwki... wspolczuje biednej kobiecie...

Gość Ksawery
a to zalezy czy masz wygolonego czy zalesionego rowka:p

Spróbuj ją namówić, bo to niesamowite..... ja bez tego nie umię wytrzymać...tez kiedys uważałam, ze to obrzydliwe.... a teraz? To przepiekne poznac swoje ciała...centymetr po centymetrze! Ludzie to miłość!!!!!!!!!!!

Gość Ksawery
uwazam podobnie jak ty iloniczek;) cisze sie, ze sa na swiecie jeszcze tacy ludzie jak ty:P ale niestety brak mi juz argumentow aby ja przekonac...:(

Gość jachu
zalesiony fuj fuj

Gość a ja///heheh
zalesiony i pachnacy hahahhahaha

Gość agra_wka
iloniczek -> to znaczy ze ty wylizujesz rowa swojemu facetowi?

Gość Żubrówka z sokiem
powiedzcie że to nieprawda :P

Gość moniczkapiczka
Kiedy ja w zeszłym tygodniu zaczęłam mojemu misiowi wkładać tam opuszek palca a później zaczęłam go tam lizać, powiedział że dla niego to nic nadzwyczajnego. A ja ile bym dała żeby miał takie podejście jak Ty...

Gość lampada
po pierwsze ; trzeba wygolic caly las.. aby pozostalo tam gladziutko i milusio... moze wtedy sie przekona... to tak ze swojego doswiadczenia..

Gość lloniczek
liże go zachłannie, to takie piekne! milosc, miłość! a potem robię mu kupę na klatę, którego pochłaniam bez reszty!!! Miłość! To piękne!

eeej ktos się pode mnie podszył z tą ostatnią wypowiedzią!!!!!!!! jak to możliwe :/ ?????? nie wiem co widzicie w tym złego :/

Gość ja tez uwielbiam
piescic tak mojego mezczyzne. tak rozkosznie wtedy mruczy, jeczy, drzy :D polecam. facet bedzie zachwycony doznaniami, a kobietka tez, jak zobaczy jego reakcje

Gość iIoniczek
Dziś mój kochany obiecał mi zrobić fisting analny i już z radości sikam po nogach.

Gość zmuś ją koniecznie
jak cie ugryzie w dupę bedziesz mial odlot jak nigdy w życiu :p

Gość abcdefvc
" A może siłą powinienem to od niej uzyskać? " tak , będzie to najlepsze wyjście , uzyj siekiery lub młotka , ale wcześniej położ coś co przypomina interes na pieniek, i wypróbuj działanie..... Szansa na sukces .... masz pewne , jak w banku .

Gość zrobilem juz to i jest oki
mam 32 lata, moja zonka 30 7 lat po slubie nigdy tego nie robila, nie chciala, obrzydzenie itp ... wiec ja: zaczalem od siebie ogolilem WSZYSTKO krem, higiena i jeszcze raz higiena i powiem ci, ze teraz to juz powoli mi siie nudzi :) zonka potrafi tak popiescic moją pupę, ze usiąść nie mogę :) mimo wszystko gdy zaczela to robic i jednoczesnie co chwila go brac do buzi, ja konczylem bardzo, bardzo szybko ... :)

Gość Jgj
moze chociaz jakis spragniony emocji dozorca stacji Wloszczowa? Emeryt? Lubie tez zapinac potezne psy, takie jak np. dog niemiecki i sznaucer. Slinie sie przy tym i wyobrazam sobie, ze jestem Zakościelnym i penetruje zawziecie moim zwierzakiem czekoladowe oko mojej fanki. :classic_cool:

Gość jestem ciekawa czy tez tak
jua pieszcze w ten sposob mojego partnera... nie zawsze mam na to ochote ale jesli on ma to robie to dla niego.. czasem jest calkiem fajnie, mozesz powiedziec zonie ze nie ma w tym nic nienormalnego ....... jak sie ludzie kochaja to w lozku mozna zrobic wiele (oczywiscie sa pewne granice) najwazniejsza jest higiena !!! wtedy mozemy pozwolic sobie na wiele:) pozdrawiam

a ja np uwielbiam lizać tam faceta, strasznie mnie to kręci, kręci mnie świadomość jak miło jest wtedy mojemu partnerowi. a uwierzcie jest mu wtedy nieziemsko miło:) dodam ze sama też kocham być tam tak pieszczona, poprostu jak mam poruszający sie język w pupie i do tego paluszkami pieszczoną łechtaczkę to poprostu kosmos.... :)