Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kulki sobie chyba lecą

Dostałam od TP dziwne pismo w sprawie Neostrady...

Polecane posty

Też dostałam to czeskie pismo... Błękitna linia zajęta, również 0-800-102- 102 (dotyczy neostrady) cały czas zajęta... Chyba w nocy zadzwonię...

czyli że mogą podnieść nam opłaty za neostradę. Kurde ja wczoraj dzwoniłam i baba powiedziała że ci co mają starą umowę nie będą więcej płacić. Co teraz mamy zrobić. Powinni powysyłać jakieś pisma z wyjaśnieniem a nie jakiś zakichany regulamin.

Gość massakra
Ja mam w ogóle opcję 128 podpisaną na 24 miesiące i płacę 49,00 netto, a w tym ich cenniku (ani dotychczasowym, ani nowym) nie ma takiej opcji, hihihi, więc w ogóle nie wiem, co ze mną będzie:), ale opłat za 128 na 12 miesięcy nie podwyższyli, więc może mnie też nie... Fakt, Błękitna zajęta jak zaklęta:D

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy barany tepsow
tez mam 128 na 2 lata, umowa wygasa mi jakos kolo wrzesnia chyba. i co teraz? nigdzie nie moge sie dodzwonic... a nie chce na rachunku zobaczyc jakiejs astronomicznej sumy..........

Gość hej a czy
przypadkiem nie jest to jakaś złodziejska firma co wysyła pisma bardzo podobne do rachunków z tepsy? Przyjrzyjcie się dokładnie tym pismom, bo słyszałam, że takie są rozsyłane, są łudząco podobne do pism tpsa a na drugiej stronie czy gdzieś tam pisze, że te opłaty są dobrowolne i jak ktoś tego nie doczyta a zapłaci to amba, przepadło. Nie wiem czy to o to chodzi, może?

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy barany tepsow
nie to napewno pismo od tepsy znaczy sie to jest nowy regulamin....... tylko szkoda ze nie napisali tego wszystkiego prosciej :o

Gość massakra
Mi wygasa jakoś tak we wrześniu. Myślę, że skoro nie podnieśli opłat za 128 na 12 miesięcy, to naszej też nie. Na 256 też nie podnieśli. Możnaby porównać te dwa cenniki, ale nie chce mi się ich drukować. Nie martw się, myślę, że nie zobaczysz astronomicznej kwoty. I może uda się w końcu do BL dodzwonić:)

Gość massakra
sorki, w październiku mi wygasa:)

Gość ollaśka
Podobno jeśli ktoś nadal pozostaje przy opcji, którą ma na umowie (łącznie z abonamentem tp ) to nic się nie zmienia. Zmiana pojawia się wówczas, kiedy ktoś chce zrezygnować z usługi telefonicznej a pozostać tylko przy neostradzie - wtedy płaci za udostępnienie linii. Piszę "podobno", bo tak mnie poinformowano na 9393. Jednak powiem szczerze, że tak do końca chyba nie można im wierzyć...

Gość massakra
...nic nie rozumiem, ale gratuluję... :D

Gość Ania 123
moze ktos wie czy mozna przejsc na nizszy abonament niz standardowy i nadal miec neostrade?

Gość a ja korzystam z tpsy
bo innym providerom sie nie oplaca u mnie zakladac... tez dostalem to pismo ale zamierzam sobie przyspieszyc jeszcze neta placac mniej jako ze mi sie konczy umowa juz :)

Gość To samo
Nie martw sie do mnie też przyszło takie pismo i pójde z tym do orange bo tam kupiłam ten net. I radze Ci iść z tym gdzieś.

Gość massakra
Aniu, z tego co wiem, można. Dlaczego by nie? Neo nie jest połączona z abonamentem, jeśli TPSA jest Twoim operatorem telefonicznym. Jeśli nie jest - to nie wiem, jak to wygląda.

Gość alejj
ale wyjasnijcie mi prosze 1 rzecz no wiec mam abonament na 2 latka ( rok juz minoł) i dostałam te pisemko ze mogę zerwac umowe- czyli wiec moze zrezygnowac całkowicie z neostrady bez ponoszenia jakich kolwiek kosztów? całkowicie zostane rozłaczona z neo?

do ollaśka jak dzwoniłam wczoraj to też mi tak powiedzieli że to dla nowych albo co rezygnują z telefonu w tp. Już sama nie wiem co o tym myśleć, tym bardziej że abonament mam w tp a rozmowy w tele2

byłam w czoraj w orange i dzisiaj i oni nic nie wiedzą nawe jak u nich sie kupowało to ta kobietka mi dzisiaj powiedziała że wszysktie pytania to do tpsy a oni tylko to sprzedają i nic nie wiedzą

Gość alejj
ale wyjasnijcie mi prosze 1 rzecz no wiec mam abonament na 2 latka ( rok juz minoł) i dostałam te pisemko ze mogę zerwac umowe- czyli wiec moze zrezygnowac całkowicie z neostrady bez ponoszenia jakich kolwiek kosztów? całkowicie zostane rozłaczona z neo?

Gość ollaśka
Za tp nie nadąży... Po prostu trzeba będzie trochę odczekać, a sprawa zacznie się wyjaśniać. W każdym razie tp jest mistrzem w komplikowaniu wszystkiego. Jeśliby chodziło o rzecz tak banalną jak tłumaczą, to po co te kilka stron regulaminu, z którego właściwie niewiele się można dowiedzieć??? Pozdrawiam! :)

Gość alejj
opisze ktos? ale wyjasnijcie mi prosze 1 rzecz no wiec mam abonament na 2 latka ( rok juz minoł) i dostałam te pisemko ze mogę zerwac umowe- czyli wiec moze zrezygnowac całkowicie z neostrady bez ponoszenia jakich kolwiek kosztów? całkowicie zostane rozłaczona z neo?

Gość massakra
alejj --> tak

Gość dwa lata temu mialam dokladnie
to samo

Gość yyyyyyyyyyyyyy podniose
bo nadal nic nie wiem :(

Gość balalal
to jest jedyna zajebista okazja do rezygnacji z durnej neostrady bez zadnych konsekwencji finansowych bez wzgledu na to jaka ma sie opcje, zmienia sie regulamin i mozemy go akceptowac badz nie wiec jesli nie to mozna zrezygnowac i tyle ale filozofia apropo cen zmienia sie dla tych ktorzy przypadkiem chcieliby zrezygnoiwac z telefonu w tp a pozostawic neostrade dla innych nic sie nie zmienia info z dobrego zrodla

Gość yyyyyyyyyyyyyy podniose
no i dobrze, bo ja nie moge zrezygnowac z neo niestety :( u mnie nie dociera internet w inny sposob... za male miasto.......

Gość pracowniktp
neo bedzie w abonamencie za darmo, rozumiesz cembale jeden z drugim.

Gość pracowniktp
neo jest teraz wliczone do usług powszechnych, rozumiesz pacanie jeden z drugim.

Gość pracowniktp
ku....wa za darmo wam dać, a pyra w morde i mymłaj sobie a nie tu brednie wypisywać. Kichy zafajtane.