Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kulki sobie chyba lecą

Dostałam od TP dziwne pismo w sprawie Neostrady...

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyyyyy podniose
yyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gość pracowniku tp
chyba jednak sie mylisz

Gość Rennntaaa
up podnosimy bo dalej nic nie rozumimy:P

Wczoraj cudem dodzwoniłam się na Błękitną - cudem, bo chyba wszyscy nostradowcy się dobijają. Rzeczywiście, represje finansowe grożą tym, którzy zdecydują się wystąpić ze świętego związku małżeńskiego - tzn. telefon stacjonarny przeniosą do innego operatora a pozostawią neostradę w tp. Tu dotkliwe finansowe baty. Jeśli lojalnie pozostaniemy, to ceny bez zmian.

Gość ona56-
tele 2 to dopiero oszusty!dostałam to pismo ,nic z niego nie rozumiałam imyślałam ,ze jastem tepa ,jak tabaka .....uspokoiłam sie ,ze inni tez nie kumaja ,

Gość zyx
Napiszcie coś więcej o "era domowa" bardzo dziekuje :D

Gość łączenie tematów
Neostrada TP - nowy regulamin ! 19:05 pok Witam ! Czy dostaliście nowy regulamin Neostrady TP ? CZy trzeba wypowiadać umowe jeżeli ma się ją podpisaną na więcej niż rok . Czy zmienia się również cennik ? 19:07 Ashley też to dostałam. przyznam że nie wiedziałam ocb w tym piśmie, zadzwoniam na 'błękitną' itam mnie oswiecili że możesz (ale nie musisz) wypowiadac umowy, gdyż jest mozliwosc posiadania neostrady nawet jesli nie masz telefonu w TP. I'M NEUROTIC SO DON'T MESS WITH ME, OKAY? THANKS! 11:13 łączenie tematów Od 15 lutego NEOSTRADA BEZ TELEFONU - oto szczegóły 10:15 Michu* Neostrada tp bez abonamentu telefonicznego oprócz ceny usługi neostrada tp zawierać będzie także opłatę za utrzymanie łącza w wysokości 30 zł netto. UWAGA!!! dla zgłoszeń na rezygnację z POTS przyjętych do 14.01.2007 r. obowiązuje obecny regulamin świadczenia usługi neostrada tp. Oznacza to dla Klienta rezygnację z POTS i neostrady tp z dniem 28.02.2007 r. dla zgłoszeń na rezygnację z POTS przyjętych od 15.01.2007 r. obowiązuje nowy regulamin świadczenia usługi neostrada tp. Oznacza to dla Klienta rezygnację tylko z POTS z zachowaniem 30 dniowego okresu wypowiedzenia ze skutkiem na koniec okresu rozliczeniowego. - Dla rezygnacji złożonych w dniach 15-29.01.2007 r. rezygnacja skutkuje z dniem 28.02.2007 r. - Dla rezygnacji złożonych w dniach od 30.01.2007 r. do 28. 02.2006 r. rezygnacja skutkuje z dniem 31.03.2007 r. (zgodnie z zachowaniem 30 dniowego okresu wypowiedzenia ze skutkiem na koniec okresu rozliczeniowego). Na oświadczeniu o rezygnacji składanym pisemnie przez Abonenta nie musi być informacji, że rezygnuje on z usługi w związku ze zmianą regulaminu. Przyjmujemy, że domyślnie wszystkie rezygnacje są związane z tą zmianą i nie naliczamy kar. Należy Klienta poinformować o tym, że w przypadku rezygnacji z POTS, będzie płacił stałą opłatę za utrzymanie łącza TP dla usługi neostrada tp w wysokości 30zł netto (36,60zł brutto) miesięcznie. krótkie wyjaśnienie: POTS ( Plain Old Telephone Service ) - podstawowa analogowa linia telefoniczna, którą posiada każdy użytkownik neostrady P.S. nie pytajcie skąd mam to info P.S. nie musicie dziękować

Gość łączenie tematów
Neostrada dosstałam pismo, ze moge zrezygnować itg 18:41 gagatka85 mam neostrade, 200 coś kb i płace za miesiac 60 zł. Niedwano dostałam pismo, ze moge zerawac umowe bo zmienia sie prawo i bedzie tanszy interenet! Przysłali regulamin, ale bez zadnych limitow, szybkosći i kosztów!! Czy jak zrezygnuje z tej opcji (czyli 200kB) to bede mogla przejsc na inna wyzsza i szybsza neostrade?? 18:49 Maladetta no własnie, ja tez dostałam takie pismo i nie wiem jak zareagować, wynika z niego, że podwyzszaja ceny i w związku z tym, mozna zrezygnowac z Neostrady bez żadnych konsekwencji finansowych 18:59 katarzynka_ skoro nie rozumiecie to dzwońcie na błękitną linię tam Wam wyjaśnią 20:16 latawiec... http://nt.interia.pl/wiadomosc_dnia/news/neost rada-tp-bedzie-szybsza,853966 ...i nie ważne, że świat, na którym przyszło Ci żyć, lepszym wydawał się być... 23:33 taka jedna.... to tylko chodzi o zwiekszenie predkosci??? a tyle sie napisali!!! nie no tu musi lazic o cos wiecej, moze mozna obnizyc abonament za telefon? a inna droga mogliby te rachunki za tel i neo obnizyc zdeka no nie???

Gość ahahaaa
o co chodzi ?dzis dostalam tez pismo:(