Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczęściara28

Rodzimy we wrześniu 2007r.

Polecane posty

julllka fajnie że jesteś ( albo byłaś)🖐️ już i tak pisze sama do siebie

dla zainteresowanch biorę antybiotyk AMOTAKS dis. podobno bezpieczny. tzn. w moim przypadku to była koniecznosć, tak wysokiej temperatury niczym innym bm nie wyleczyła. 8 marca jadę na USG i wtedy wszystko sie okarze. ja narazie biore tylko FOLIK i z zaleceneia lekarza moze po tej wizycie powie że mma brac coś więcej. 🌼

to-tylko-ja pytałam co bierzesz bo ja w piątek też dostanę jakiś antybiotyk, jescze nie wiem co ale coś dostanę na 100 %, a potem usg dopiero 23 marca chyba zwariuje przez te 3 tygodnie :(

IRYSEK--->nie moemy sie tak bardzo zamartwiac bo stres też nie dobrze wpływa na naszą dzidzie więc głowa do górt, niektórych rzeczy nie da sie przeoczyć i pominąć. musimy wierzyc że wszystko bedzie ok. trzymam kciuki mi modle sie za nas wszt\\ystkie. zdrówka dziewczyny

IRYSEK--> a dlaczego jestes taka pewna że dostaniesz antybiotyk. u mnie gorączka dochodziła do 39.5 więc nie było wyjścia.

ja mam bakterię której nie powinnam mieć w ciąży , powtarzałam badanie drugi raz żeby sie upewnić i niestety to cholerstwo jest, można się jej pozbyć tylko antybiotykiem. Też trzymam kciuki za Ciebie i reszte dziewczyn.

Witam Kobietki :) Ostatnio wyczytałam, że na mdłości są dobre rozki do lodów. Mnie mdłości już minęły, ale dla tych z Was, które jeszcze cierpią na tą przypadłość proponuję spróbować. Myślę, ze będzie to dobra alternatywa dla imbiru, a już na pewno smaczniejsza :)

Czesc Dziewczynki! U mnie jakos leci, dzis nie zadobrze sie czulam, ale juz mi przeszlo. Moj mezus kochany zabral mnie po pracy na kolacje do restauracji i spedzilismy mile wieczor :) Zawsze byl opiekunczy, ale teraz przeskoczyl sam siebie ;) Robi wszystko bym miala sie dobrze. Fajnie jest byc w ciazy ;) Dziewczyny, ktore sie poprzeziebialy zycze Wam szybkiego powrotu do zdrowia, kurujcie sie i dbajcie o siebie i swoje malenstwa. Ja uciekam juz na sofke, musze przyznac ze w ciazy, dosc czesto jestem zmeczona, w kazdej wolnej chwili odpoczywam, ale chyba nie jestem odosobnionym przypadkiem ;) Zycze Wam spokojnego wieczoru, miejcie sie dobrze. pa🖐️

witajcie Kobietki coś za wiele przez cały dzień postów nie ma... dziś u mnie hormony szaleją - mam takie nerwy na wsztstko i wszystkich..kłade się już do łóżka :) żeby lomuś krzywdy nie zrobić...mam nadzieje, ze to tylko dzisiaj tak :)

udało mi się kupić na allegro super spodnie za 25zł!!! mam nadzieję , że będą dobre - ale miłam szczęście....jeszcze jedne poluje :) a tu jak zwykle pustki...............

cześć dziewczyny 🖐️ u mnie awaria neta była :( ostatnio jak zagladałam było 47stron a teraz 61 SZOK (później nadrobię czytanie) Jutro mam 1 USG boję się ---------fotso---------- witam! faktycznie bliziutko mamy do siebie :) Ja teraz w piątek do polski jadę całą rodzinka na prawie 3 tygodnie samochodem :( wolałabym samolotem ale taki niespodziewany urlop męża i bilety wiesz ... rozkopane to twoje miasto bylismy przedwczoraj strasznie :)

a zapomniałam dodać że noszę już spodnie ciążowe :) bo w nic innego juz się nie mieszczę

Gość LuKrEcJa*
dzień dobry:)widze,ze jeszcze nikt tu dziś nie zaglądał.No nic posiedze tu w samotności...

dzisiaj obudził mnie rano ból brzucha :( ale był to chyba bardzie ból jelit niż brzucha....okropność - ale przeszło a jak u Ciebie samopoczucie

Dzisiaj dzionek mi zleci szybko - będę czekać na listonosza z paczką :) zamówiłam sobie buty i bluzke ze sklepu internetowego- fajnie, że nie trzeba wychodzić z domu i mieć coś nowego :) tymbardziej, że mi nie wolno narazie chodzić...

Gość LuKrEcJa*
cześć miska:):)jestem jestem-u mnie wszystko dobrze,fajnie jest sobie kupić coś fajnego,odrazu dzień jakiś przyjazniejszy.

cześć dziewczyny u mnie przepiękna pogoda, ciepło jak wiosną i słoneczko piękne :) ja też miewam bóle brzucha ale własnie związane z opróżnianiem. Jak sobie radzicie z zaparciami ??? Ja dzisiaj na 11,50 na 1 USG ciekawe co tam w środku słychać BOJĘ SIĘ a z drugiej strony się cieszę że zobaczę wreszcie kruszynkę. Napiszę po powrocie co u mnie pa miłego dzionka

Gość LuKrEcJa*
cześć niunia-nic strasznego z tym usg-ja miałam pierwsze wczoraj i jestem bardzo szczęśliwa lekarz powiedział zebym cyrklem odrysowała sobie 2,5cm to zobacze jaką główke ma moja dzidzia.Zobaczysz też wrócisz cała w skowronkach:):):)

niunia a który u Ciebie tydzień? że dopiero 1 usg? :) super zobaczysz już pewno brykającą kruszynkę :) oj z żołądkiem i zaparciami ciężko - pije kompot z suszonych owoców, jem activie, pije actimel..i czasem jest ok, a czasem są dni, że nic nie pomaga.... u nas dziś też piękna pogoda - słoneczko swieci, ptaszki od rana śpiewają - suuuuuuuper wiosna idzie :)

Cześć dziewczyny. Najlepszym sposobem na problemy z opróżnianiem jeste jedzenie suszonych śliwek. Po prostu rewelacja. Tylko nie jedzcie za dużo bo później będziecie miały odwrotny problem. Dobre są też kiwi, ale moim zdaniem te śliwki przebijają wszystko.

Gość LuKrEcJa*
czesc jola:):):)

Lukrecja a Ty nie pracujesz? czy na zwolnieniu jesteś.... nie wiecie jak to teraz jest ile należy sie po urodzeniu \"wolnego\" płatnego i jak wygląda wychowawcze...ja mam swoja działalnosć, ale chyba lepiej by było jakbym sie zatrudniła u kogoś, wtedy ma się więcej praw i pieniedzy- chora ta nasza Polska :(

Gość LuKrEcJa*
miśka 26 to mamy podobny kłopot bo ty prowadzisz własną działalność a ja jestem współwłaścicielem bo rodzice nie mogli mnie normalnie zatrudnić i sama dopiero będe sie dowiadywać.

ale z tego co wiem, to rodzice mogą zatrudnić dziecko...jedynym wymogiem jest to, że nie możecie być zameldowani pod jednym adresem - bo wtedy nie mozna. Ja byłam u taty zatrudniona kiedyś, ale mamy inne adresy zameldowania.

Gość LuKrEcJa*
ale pewnie jesteście watowcami a my jesteśmy na ryczałcie-też sie dowiadywałam ale niestety płace pełny zus.Też mi to zabardzo nie odpowiada.