Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oliwia13

Bardzo proszę o opinie osób, używajacych spacerówki Tako.

Polecane posty

Gość
ładna, ale nie za ciężka? moja koleżanka ma właśnie wózek tako, ale nie spacerówkę, tylko ten wielofunkcyjny i ciągle narzeka na jego wagę. Mówi, że czuje, jakby wiozla przed sobą lodówkę:)

waży niby trochę ponad 12 kg. Nie wiem, to chyba nie tak dużo. Caroline podpytaj koleżanki, jak ten wózek jakościowo się sprawuje np. czy kółka się trzymają :-P

ja mialam wielofunkcyjny Tako city voyagera i wlasnie waga byla glownym powodem zmiany wozka

ja mam wielofunkcyjny wózek taco. Jest ciezki ale mi to nie przeszkadza bo ja mieszkam w domku i nie musze go wnoic po schodach. A za to jest bardzo stabilny, opony bardzo dobrze amortyzują wstrząsy. Jestem bardzo zadowolona.

Gość moja rada
dołóż 50zł i kup beby confort np. model viva, ja taki mam i jestem z tego powodu bardzo zadowolona, tako miałam i uważam ze jest do niczego, jak nim jechałam to jakbym miała ciężarówke zamiast wózka.

Gość
z tego co wiem, tako są stabilne, dostępne cenowo, materiały ok, tylko ta cholerna waga jest poważnym minusem. I gdyby nie to, to tym wózkiem można śmiało jechać po lesie, na łące, bo jest ok. Ale namęczyć się przy pchaniu go, to rzeczywiście sztuka;) tym bardziej, że do spacerówki wsiadają już większe dzieciątka, czassem klocuszki;) Może lepiej rzeczywiście pomyśl nad lżejszym wózkiem, przecież spacerówka troszkę powinna ci posłużyć. No ale już nie będę się mądrzyć;) buziaczki, dobranoc