Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kroplosssss

Dlaczego ważąć 60 kilo i mierząć 171 cm jestem wyzywana od chudzin ??

Polecane posty

ah...jeszcze zapomnialam,bardzo lubie takie salatki w pudelkach rozne rodzaje ...po 500 gr pakowane....bardzo czesto je kupuje i czasem zjadam 2 na raz....w kazdym razie dziennie zawsze taka salatke kupuje i musze sobie zjesc...bardzo lubie....

Malo jem?Jak to jest pewnie cos kolo 5000 jakby wszystko zliczyc a moj organizm potrzebuje gdzies w granicach 3000 kcal

Haloooo!!! No i jak jest z ta analiza dietetyczna mojego odzywiania??? Bo chcialabym poznac opinie,rady i sugestie specjalisty......

Gość a ja mam 175
i ważę 58 i nikt nie mówi że jestem chuda. Jestem bardzo szczupła...ale nie chuda.

Gość sdsdsdsd
mandragolinka ty jesz za malo na swój wzrost:(

Ludzie!Ale ja jestem kobieta a nie tuczna swinka!!!!A to co ja jem to wlasnie przeliczylam to jest jakies 5000kcal.Mniej wiecej!Dawniej jadlam nie wiecej jak 1500 i 4 razy wiecej mialam ruchu i sportu ...i chcialam schudnac ale nie chcudlam nic!!!A teraz jem 5000 kcal i o niebo mniej mam ruchu i tyle schudlam!!!Przeciez to jest wbrew logice!!!To co ja mam 7 czuy 8 tysiecy kalorii jest jak mezczyzna ktoruy pracuje w kopalni czy jak????Przeciez to ja bym musiala nic nie robic innego tylko caly czas jesc......bez sensu!!!!!Zupelnie nielogiczne to wszystko jest dlA mnie!!! W porowniaiu do dawnego trybu zycia to ja teraz wpieprzam jak swinia i czesto jestem po calym dniu tak napchana jedzeniam,ze ruszac sie nie moge....a wy mi mowicie,ze malo jem!!!5000kalorii dla mlodej dzewczyny,ktora prowadzi na wpol siedzacy tryb zycia 5000 to malo?? Ej!To niemozliwe!I jeszcze chudne.... To co ja bym miala 15 tysiecy kaloriii jest zeby przytyc?Niemozliwe.....

Gość moze masz tasiemca
nie zartuje ...

Gość żalosne jestescie
masz tasiemca jak nic..

Moze jesli nie przeczytaliscie wszytskich moich wypowiedzi to nie komentujcie.... Bo wczesniej pisalam,ze sie przebadalam od stop do glowy i wykluczone sa wszelkie pasozyty,problemy z tarczyca,cukrzyce i co tam jeszcze... Mam wszystkie wyniki idealne a jest jak jest i nikt nie wie dlaczego....

Gość żalosne jestescie
to straszne zeby wiecej jesc i mimo t ochudnąc. moze tówj organizm wiecej kalori zuzywa na trawienie tego niz na samo tuczenie cie ?:)Powaga:)

No nie za ciekawa sprawa,....tym bardziej,ze jeszcze nigdy nie slyszalam zeby ktos tak mial sam z siebei...bedac zdrowym czlowiekeiem....

Gość zawsze siejąca zgorszenie
ja mam 173 waże 59 i jestem gruuuuba że szoook nie wiem jak możesz się uważać za chudzine. haha. przykro mi. jesteś gruuuba. pozdro.

Gość hahahahaaa
ja jestem chudzinka

Gość hahahahaaa
mandragorka ale to sie zaczelo zaraz jak zaczelas pracowac wiec przyczyna lezy tylko i wylacznie w twej pracy..zrozum!

Gość dsff
no włąsnie

Gość to masz anoreksje

Gość SDSDSD
jak nic anoreksja:(

Gość tez jestem ciekawa jakie to st
no za gruba autorko niej eestesniestety

No taaa...na pewno anoreksja...jakbyscie nie wiedzialy to anoreksja to jest jadlowstret psychiczny...a jakbyscie r5owniez nie zauwazyly to raczek ktos kto je 5000 kcal dziennie to rcaezj nie jest to objawem jadlowstretu..... Poza tym fakt,zaczelam chudnac odkoad poszlam do pracy mimo prawie 4 razy wiekszej dawki kalorii niz wczesniej....ale co ma paraca wspolnego z tym ze chydna?Siedze przy biurku przezd kompem i czytam rozne oiferty...duzo jem i mam do minimum ograniczona aktywnosc fizyczne.... Wiec to jest nielogiczne dla mnie....chcialam schudnac...malo jadlam....duzo cwiczylam.....nie schudlam...waga stala 4 lata w miejscu....teraz zmienilam tryb zycia...duzo jem....mniej sie ruszam...pogodzilam sie z faktem ,ze widocznie taka waga jest najlepsza dla mnie a tu 14 kg w dol.... Przeciez to sie jedno z drugim nie laczy....

Gość ttttyyllkoo
mandragorka to nie jest normalne>>:(

Gość ttttyyllkoo
MANDRAGORKA JESLI CHCESZ BYC CI KTOS ODPISAL TO DAJ SWÓJ WATEK OD NOWA ..NAPISZ SWÓJ WATEK I POLACZ WSZYSTIE WATKI Z TEGO [POSTA NA SWOIM JEDNYM BO TU MALO KTO ZAGLADA :( NA KAFETERI JEST DUZO DIETETYCZEK I LEKARZY ..ONI CI POMOGĄ T OROZWIAZAC ALE ZALOZ NOWY WATEK BY KAZDY MOGL WEJSC DO NIEGO

Gość ttttyyllkoo
JESLIC CI SIE NEI CHCE PISAC OD NOWA SKOPIUJ WSZYSTKIE SWE WATKI Z TYEGO WATKA W JEDNYM SWOIM POSCIE