Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzianietka5

WESELE 2007 SIERPIEŃ, ŚWIDNICA, WAŁBRZYCH, OKOLICE

Polecane posty

Gość madzianietka5

HEJ LASKI, SZUKAM KOGOŚ, KTO ZNA JAKIES FAJNE MIEJSCA DO WYPRAWIENIA WESELA ŚWIDNICA, WAŁBRZYCH, OKOLICE ??

ja jestem w trakcie szukania. dzis mam wyprawe po salach zobaczymy co z tego wyjdzie. odezwe sie wieczorem a ty jakie masz typy???

Gość madzianietka5
ja myśle o LEŚNICZÓWKA w Witoszowie Dolnym, jest naprawde super, osobno parkiet, i sala do konsumpcji.

Gość zyrafa24
polecam się przy okazji jako dj w duecie z prowadzącym. niezły komik:) gramy inaczej:) bez żenady. wesele super przygotowane. dyskusja na gg1923344 lub prośba o reklamę na zyrafa24@gazeta.pl

Gość Marlenka1231
Wesela Świdnica - zobacz sobie restaurację Na Skarpie. Sympatyczna atmosfera i dobre jedzenie. No i najważniejsze bardzo dobre podejście do klienta, także nie było o co się z tym denerwować :)

Gość Olka1231
Na Skarpie znam akurat. Moja przyjaciółka miała tam małe wesele. Wszystko bardzo ładnie tam wyszło, serwują bardzo dobre jedzenie!

Gość melania00
Mogę potwierdzić wpis powyżej. Restauracja Na skarpie jest godna polecenia. Robią imprezy okolicznościowe w Świdnicy, mają też catering dla firm. Jedzenie jest pyszne. Wszystko świeże i pięknie podane na talerzach.

Gość jesienny liść 22
Nie wiem na ile osób to wesele ale jest fajny lokal w centrum Restauracja Na Skarpie, dodatkowo mają pub i salę weselną. Ależ tam karmią.. :) krem z borowików i kalmary to moje ulubione pozycje w ich menu. Warto spróbować.