Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedulka.....

JUTRO ide w sprawie PRACY...

Polecane posty

Gość biedulka.....

mojej pierwszej (zaznaczam), ale tak naprawde nie chcę jej dostać :(

Gość prawie biedulka
czemu nie chcesz?

Gość biedulka.....
na kosmetyki i inne swoje drobiazgi mam (inny dochód) chcialam dostac prace fajna, a nie taka jaka mi zaproponowali :O mysle ze bede sie w niej uwsteczniala a nie rozwijala :(

Gość biedulka.....
to ma byc praca na wsi ... nie chcę jej!!! buuuuuu....

To nie idź, proste. Mam 24 lata a pracowałam już w 6 miejscach i każda praca coś wniosła do mojego życia, pozwoliła mi się rozwinąć. No i najważniejsze - niezależność finansowa, boskie uczucie :p

Gość biedulka.....
Minakszi >>> ja rowniez mam 24 lata pojsc musze bo to przez znajomą (na dośc wysokim stanowisku jest) nagrane :O ja wlasnie tez pragne byc calkowicie niezalezna i sie usamodzielnic ale placa na pewno tez nie bedzie wysoka bo to maja byc prawdopodobnie tylko 4 godz dziennie :( Minakszi >>>. a Twoja praca na czym ogólnie polega??? mzoesz zdradzic???

Gość biedulka.....
gdybym sama znalazla ta oferte to byloby proste bo po prostu nie poszlabym a tak glupio nie isc jak ona niby szuka mi pracy a ja ja oleje :O poradzcie cos! prosze :O

:) jasne, w sumie nie taki straszny obciach - jestem recepcjonistką w hotelu. Wcześniej byłam hostessą, merchandiserem, telemarketerem, referentem, ochroniarzem.

Gość biedulka.....
merchandiser------ a kto to??? :O

Merch to osoba dbająca o ekspozycję produktów określonej firmy w jakimś markecie :D ja byłam merchem Danona, Krafta i Ferrero dawno dawno temu

Gość biedulka.....
Minakszi >>> więc Tobie Twojej pracy tylko pozazdrościć, ale pewnie znajomość kilku języków przesądziła, że dostałaś taką fajna prackę :)

Czy tak fajnie? W nocy muszę siedzieć, mam dwunastki, w Boże Narodzenie pracowałam i w Sylwestra też mam nockę. Ale zawsze coś (w porównaniu z ochroniarzem :) ). Nie znam kilku języków. Angielski - dobrze, rosyjski - komunikatywnie, jeszcze nędzne podstawy włoskiego. A Ty do jakiej pracy idziesz?

Gość biedulka.....
tak ogólnie praca pedagogiczna :O ;)

Gość biedulka.....
jejkus ale mam przez to dola i zero humoru :( :O

Gość biedulka.....
nie w szole tylko w świetlicy socjoterapeutycznej

Gość biedulka.....
nie w szkole tylko w świetlicy socjoterapeutycznej

Praca z trudnymi dziećmi? Wielu o takiej marzy. Jak pisałaś że na wsi to myślałam, że w jakimś popegeerowskim gospodarstwie rolnym :D

Gość Nilla
Ja po Nowym Roku zaczynbam prace na poczcie;) Mam troche obaw.zwlaszcza ze bede miala do czynienia z pieniazkami,a jestem strasznie roztrzepana,hehe. Obym nie wyleciala z hukiem🖐️

Gość biedulka.....
wiecie problem jest w tymz, że troche znam ludzi z tej miejscowosci, ich mentalnosc, zwyczaje i wiem, ze będzie baaardzo trudno dogadac sie z rodzicami :O pragne tego typu pracę , ale w mieście chodźby malym , ale miescie-inna mentalnosc ludzi, lepiej sie porozumiec sorki jesli kogos urazilam, ale nie uogolniam tylko mam na uwadze konkretny przypadek bruschka >>> możesz ją wziąc zamiast mnie ;) (Twoj link nie dziala a ja znam Mielno) :)

Skoro jesteś pedagogiem (lub zamierzasz nim być) to chyba wiesz, że ludzi nie powinno się szufladkować na wsiowych i miastowych :) fakt, że czasami na wsi jest trochę inna mentalność ale... może warto spróbować?

to lepiej nie bierz tej pracy, powiedz znajomej ze to nie dla Ciebie i juz.. szkoda dzieciakow, zeby zajmowal sie nimi ktos kto z nimi nie chce pracowac. A tak PS to powinno byc dla Ciebie wieksze wyzwanie..

Gość biedulka.....
minty >>> dziekuje z a Twoja opinie wlasnie nie zabardzo chę wziac ta race bo boje sie, ze moge zamiast pomagac szkodzic :O bede sie meczyc i ja i dzieciaki :O mam troszke większe ambicje i tyle ale z drugiej strony w koncu nigdzie wczesniej (w zawodzie) nie pracowalam , moze za wysoko mierze na poczatek, od czegos wkoncu trzeba zaczac sama juz nie wiem, mam mieszane uczucia :O

wiem, ze link nie dziala, ale nie moge poprawic od kilku miesiecy :O nie znam mielna, nigdy tam nie bylam, kocham morze... temu ten link :) co dzien zagladam :P co do pracy... troche Cie rozumiem, ale moze warto przemyslec sprawe :) pracowalabys na pewno na zmiane z kims, stazu nie rozpoczniesz teraz... ile h?

Gość biedulka.....
na staz nie mam na razie szans :( to prawdopodobnie maja byc 4h/dziennie jutro sie wszystkiego dowiem

Gość ja bym nie brała
tej pracy. też bym mogła taką dostać, ale nie chcę, tak do tego podchodzę, jak Ty. a podejście mam takie, że jak nie chcę, to nie idę. a jak mi kiedyś załatwiali to szłam, ale zawalałam rozmowę, proste, mówiłam uczciwie jaka jesem, i mnie nie przyjmowali :D serio, tak było. bo w sumie nie wyobrażam sobie pracować tam, gdzie nie chcę.