Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intelektualista

zastanawiam sie po co kobiecie studia????

Polecane posty

Gość intelektualista

przeciez i tak caly obowiazek utrzymania rodziny spada na mezczyzne. To on musi ja utrzymac. Kobieta po narodzeniu dziecka jest kompletnie bezuzyteczna jako pracownik. Idzie na urlop macierzynski i praktycznie przez rok lub dwa jest zdana na łaske faceta bo to wlasnie on przez ten okres bedzie ja utrzymywac.

Gość sory ale w jakich czasach zyje
?? ja jestem na urlopie macierzyńskim, jestem informatyczka z zawodu i normalnie pracuje sobie zdalnie, a jednoscześnie wychowuje dziecko - a zarabiam...no cóż więcej od męża...

Gość wzruszyła mnie twoja historia

Gość intelektualista
to twoj maz to patałach :p

masz rację że facet będzie utrzymywał kobietę po urodzeniu dziecka przez rok, ale pomyśl o sytuacji odwrotnej- facet traci pracę i wtedy to kobieta utrzymuje jego a poza tym nie pomyślałeś o tym że kobiety też mają swoje ambicję, myślisz tylko o tym roku po urodzeniu dziecka a co z resztą życia

Gość wzruszyła mnie twoja historia
po co dyskutowac z burakiem????

Gość kropka kropka kreska
A gdzie do cholery kobieta ma tego męża znaleźć jak nie na studiach??????

Gość sory ale w jakich czasach zyje
Nie raczej douczający sie jeszcze przyszły adwokat. Nie jest łatwo. Jak dwoje się ludzi postara jest całkiem fajnie.

Gość intelektualista
jak wiadomo kobieta po urodzeniu dziecka ma wiecej obowiazkow, kiedy dowie sie o tym jej potencjalny pracodawca od razu rezygnuje z jej zatrudnienia bo wie ze taka kobieta bedzie z blachego powodu sie zwalniac zeby isc do dziecka ( choroba, karmienie itp). Natomiast kiedy facet traci prace kobieta powinna sie od niego odsunac bo jest niezdolny do utrzymywania jej i jej dziecka

a co ma rok, dwa do ok. 30 lat pracy, a gdzie ambicje kobiety, poczucie własnej wartości, spełniania się ... - tylko kasa sie liczy? - oj , chyba nie jesteś jednak takim intelektuallistą ... ;)

Gość intelektualista
tak ucza nas nasze matki i ciotki zawsze mowia dziewczynce i wycowuja ja od malego wpajajac jej zasade ze przy bogatym mezu nie bedzie sie meczyla

Gość intelektualista
ja skończyłem koledż imienia józka tornistra.

Gość intelektualista
glowna ambicja kazdej kobiety powinna byc pracaw domu gotowanie obiadow i bawienie dzieci

Gość intelektualista
nie wyobrazam sobie zeby moja dziewczyna pracowala teraz i w ogole

Gość bogaty chlopak
dziewczyna odpowiada siedzenie w domu wiec oco chodzi czemu ten najazd na mnie ?

Gość intelektualista
kali chce krowa

Gość intelektualista
kretyn nie wie co napisac to sie podszywa :d idz spac gnoju

Gość _______veronica18_______
człowieku, po pierwsze nie wszystkie kobiety mają faceta, żeby je utrzymywał. po drugie chyba tylko, za przeproszeniem, głupie dziwki chcą byc zalezne od jakiegos samca, który je pewnie, w wiekszości przypadków, po pewnym czasie zostawi. a po trzecie to kobieta też jest człowiekiem, nie wiem czy to zauwazłes, tez może się kształcic i rozwijac, w wielu przypadkach wychodzi jej to znacznie lepiej niz facetowi. beznadziejny temat, tak samo jak ten co go założyl :)

Gość wyksztalcona
ja nie wiem czemu faceci maja takie poglady:( skonczylam studia na renomowanej uczelni....a moj facet....no coz jest ciagle studentem. ja mam dobra prace....a on brak slow. jak taki ktos ma mi zapewnic byt?? a dzie honor?? wyzchodze za maz za bogatego faceta i nagle on mnie zostawia a ja zostaje bez grosz przy duszy...za to z bogatym doswiadczeniem w gotowaniu obiadow???

Gość jakiś wsiowy gimnazjalista
nazywając się intelektualistą rzuca głupie hasło a tłum z nim dyskutuje... żenada Kobiety, jeżeli NAPRAWDĘ cenicie siebie, olejcie ten topik