Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

herkimer

kobiety pomozcie co mam zrobic BLAGAM

Polecane posty

blagam was pomocy! chlopak powiedzial mi ze chce sie ze mna przespac a ja juz nie jestem dziewica ale mowilam mu ze jestem. czy on to pozna???? czy jest jakis sposob, zeby to ukryc?? BLAGAM POMOZCIE

o maj gat...aleś głupia..sorry, ale nie wiem po co takie durne kłamstwa kobiety wymyślają. masz dwa wyjścia wybierz sobie które lepsze: powiedziec prawde, liczyć się z tym ze facet bedzie diabelnie rozczarowany i to nie twoim brakiem cnoty, tylko tym że go okłamałaś ciągnać to kłamstwo dalej licząc że się nie wyda. akurat nie jest to trudne, musisz udawac lekko przestraszoną i przejetą sytuacją...no a ze nie bedziesz krwawic, o nie problem...mnóstwo kobiet nie krwawi przy pierwszym razie i mozesz powiedziec po, ze widocznie zaliczasz sie do takich, ewentualnie możesz powiedzieć, że miałaś bardzo delikatną błonę i uszkodziłaś sobie w czasie masturbacji, badania u ginia czy zakładania tamponu, i zagraj zaskoczenie ze nie krwawisz...ja np. za cholerę nie wiem gdzie mi błone dziewicza wcieło, bo nigdy przy stosunku (ani pierwszym, ani żadnym kolejnym) nie krwawiłam...tak więc skłamac dalej nie tak trudno...pytanie tylko czy warto

Gość mika12
Po co w ogóle tak ściemniać, każdemu będziesz mówić że jesteś dziewicą nawt jak już kilku będzie po nim ha ha ha sory ale nie mogę sie powstrzymać od śmiechu...Dawno nie słyszałam takiej głupoty, wiem że i tak mi za chwile dotniesz ale mam to gdzieś bo nie interesują mnie wypowiedzi takich pustych osób.

latwo wam mowic nie jestem pusta, nie znasz mnie wiec sie nie wypowiadaj. ja kocham mojego misiaczka nie chce go stracic. cnote jus stacilam i teraz tego ZALUJE i co, mam sobie tasma klejaca zakleic????

Gość mika12
Będziesz miała nauczke że nie warto tak kłamać a tym bardziej osób których sie kocha. Ale jak już go oszukałaś to sie nie przyznawaj nie zaczai się że kłamałaś. A tak z ciekawości pytam on miał kogoś przed tobą? Czemu mu powiedziałaś że jesteś dziewicą?

Gość martina76
chyba lepiej mu powiedzieć.możesz ściemniać, że jest kilka rodzajów błony dziewiczejale nie wiem czy warto

Gość martina76
chyba lepiej mu powiedzieć.możesz ściemniać, że jest kilka rodzajów błony dziewiczejale nie wiem czy warto

a ja bym nie mówiła tylko udawała zawstydzoną i nie była zbyt aktywna... przecież nie ma jak tego sprawdzić... cnotkę udawaj i tyle