Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PUSZEK *OKRUSZEK*

jestem puszysta... i co z tego?

Polecane posty

Gość PUSZEK *OKRUSZEK*

witam przyznaje sie- jestem puszysta!!! nosze rozmiar 46! ale jak narazie chyba nie zamierzam schudnac, chociaz gdyby mi sie udalo to bardzo bym sie cieszyla! mam kochanego narzeczonego-akceptuje mnie. fakt ze np. tezaz jest szalony okres zakupow sukienek sylwestrowych a na wieszakach we wszystkich sklepach rozmiary jak na lalki barbi! i troche to przykre ze rozmiar XXL jest tak zapomniany-a tyle pan i dziewczyn nosi taki rozmiar... moze ktoras z was tez? 🌼

Gość bcxxv
ale rozmiar czego 46 ?Buta?

Gość PUSZEK *OKRUSZEK*
BCXXV NIE NIE BUTA. ROZMIAR UBRAN...

Gość sexifoczka
Ja też!!!

Gość massakra
No właśnie. I co z tego???? Jeśli czujesz się dobrze ze sobą i nie doskwiera Ci tusza (zadyszka, trudności z zawiązywaniem butów), to nie widzę ŻADNEGO problemu:) Ja jestem szczupła i zgrabna i co z tego? Jestem bardzo samotna i niekochana przez nikogo:D Pozdr

Gość wefwefw
co z tego? to, ze jednak twoj facet, mimo ze cie kocha, wolalby zebys byla szczupla i atrakcyjniejsza. mimo calej milosci do ciebie. i bedziesz sie sama zdrowotnie i psychicznie o wiele lepiej czula jak schudniesz. nie mam nic przeciwko takim osobom, jestes szczeslwia - fajnie. ale nie wierze ze nie wolalabys byc szczupla. pozdrawiam!

Pamietacie Danutę Rinn? Wspaniała, pełna humoru i ciepła postać która tak niedawno odeszła. Dziewczyny, pomyślcie o niej - jakim cudownym czlowiekiem byla mimo rozmiaru XXL. Mass media tworza obraz suchej jak badyl modelki płaskiej z przodu i z tyłu - bo na takiej wygodniej pokazać swoje wyroby tekstylne. A my jak jakieś głupie kozy przyjmujemy to za wzorzec piękna - i stresujemy się. Nie wszystkie musimy być jak Kate Moss i w tym właśnie piękno - w różnorodności. Oczywiście bez przesady bo nadmierna otyłośc to źródło wielu chorób i przedwczesnej śmierci. Ale skoro jest się \"puszystą\" i zgrabną o kobiecych kształtach - to tylko pozazdrościć. Zresztą panowie w większości też wolą dziewczyny z biustem, okrąglutkie niż płaskie deski.

Gość hm hm ale
rozmiar 46 to niestety już nie jest "puszystość" To otyłość. Pomijając względy estetyczne i psychologiczne czyli - co kto lubi i jak się z tym czuje, otyłość jest zagrożeniem dla zdrowia. Bardzo poważnym. Troche popkrętne tłumaczenie, ale może dotrze :) kochasz swojego mężczyznę, prawda? Lubisz siebie.. Dlaczego przez swoje lenistwo chcesz go skazać na to, żeby za kilkadzieisąt lat musiał się opiekować schorowaną kobietą? Z chorym kręgosłupem, zwyrodniałymi stawami , refluksem i setką innych dolegliwości? Oczywiście, każdy, nawet fitnesska moze zachorować, ale skazujac się świadomie na otyłość, skazujesz swoich bliskich na masę problemów. Tak lekka ręką, bo ci dobrze w tym rozmiarze :/

Gość katalina
to dobrze, że siebie akceptujesz, super, że masz kochającego chłopaka. najważniejsze, żebyś była szczęśliwa i dobrze się ze sobą czuła. jeśli będziesz chciała schudnąć to tylko ze względu na własne zdrowie i samopoczucie, a nie dlatego, że teraz takie ciśnienie, żeby wszyscy byli szczupli. pozdrawiam :)

Gość bklablablablabla
a ja schudlam i co z tego, jestem smutna dzis jak diabli i nie mam motywacji by zyc jak bylam grubsza to mialm motywacje by schudnac

Gość Nacc
blblblb - ciekawa opinia :D

Gość blablablablabla
:D ło jejku , bo mialam motywacje jakąkolwiek, a teraz nie mam zadnej do niczego i juz

Gość Ahhhhhhhhhh
HMmm moja dziewczyna ma rozmiar 48,ale sie odchodza, aerobic, sauna, itp. A Ty sie dobrze czuijesz? NIC NIE ROBISZ!!! TWOJ FACET ODEJDZIE DO SZCZUPLEJSZEJ,ALBO DO TAKIEJ CO SIE ODCHUDZA. nie ma nic gorszego niz zapuszczona dziewczyna

Miałam niedawno (rzucenie palenia, menopauza, wypadek i unieruchomienie i przede wszystkim pewnosc ze mnie to sie nie przytrafi bo cale zycie mam rozmiar 36-38) podwojny rozmiar 44-46 na gorze i 42-44 na dole. Teraz (dieta, duzo ruchu) mam 42 na gorze (niestety biust 75F mi to załatwia) a na dole 38-40. Zabawie sie w kryptoreklame - dla niewielkiego zrzucenia kg polecam kapsulki Farmona Nivelazione Woman. Skuteczne i nieszkodliwe dla zdrowia. I duzo ruchu na powietrzu, nie musi to byc bieg maratonski ale spacer ok 3 km minimum dziennie w parku, w kontakcie z natura.

Gość ja uwazam
nie wierze ze sie akceptujesz, moze poprostu tak mowisz zeby zagluszczyc sumienie jesli bys naprawde siebie kochala nie skazywalabys swojego ciala na to i swojej psychiki nadmierny apetyt tak jak inne nalogi sa zachowaniami autodestrukcyjnymi. nie pisze tego zeby Ci dopiec. poprostu przemysl to i zastanow sie przed czym Twoja "oslonka" (nadmiar tluszczu) Cie ma chronic, pozdrawiam