Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara30

gdzie znależć faceta??

Polecane posty

Gość klara30

witam wszystkich!!! jestem wolna, niezalezną 30latka niestety czasami przeszkadza mi fakt ze jestem sama, tym bardziej ze znajomi i przyjaciele maja juz rodziny. Poradcie mi gdzie mozna poznac fajnego w miare normalnego(o ile jeszcze tacy sa) faceta, niestety ze wzgledu na prace duzo czasu spedzam w samochodzie. pozdrawiam wszystkim singli i tych ktorzy sa posiadaczami szczesliwych rodzin

Gość bver
normalnego(o ile jeszcze tacy sa) ja normalny nie jestem wiec nie wiem

nie wiem, ale z autopsji - znalazłam na necie, dałam anons do chyba sympatii na onecie, nie pamiętam - od 3 lat mam superfaceta

Gość Facet w miarę normalny
Jestem

Na czaterii, ja miałam szczęscie i tam poznałam swoje kochanie:) Co prawda jest pełno erotomanów i zboczenców, ale jak widac na przykładzie moim i Ewy można jeszcze spotkać normalnych facetów;)

wiesz Klara miałam taki sam problem jak Ty, o zgrozo myślałam, że już w ogóle nikogo nie znajdę, bo stara jestem, bo brak czasu, bo za bardzo niezależna itd.... a tu prozaicznie pewnego czerwcowego wieczora oj było już bardzo ciemno podjechałam pod garaż żeby schować autko (dodam, że miejsce ciemne jak diabli, bez żadnego oświetlenia) po czym schowałam autko, a tu mi ktoś podjeżdża, zatrzymuje auto mi przed nosem i jeszcze do diaska nie wyłącza świateł.... więc ja w panice zaczynam zastanawiać się czy mam coś ciężkiego w torebce, ale jednocześnie zamykam ten cholerny garaż.... trwało to może 15 sekund, ale były straszne.... po czym autko wycofuje i podjeżdża po pierwszy garaż, wysiada z niego mój kumpel, ja do niego z krzykiem, że \"jak to mógł mnie tak wystraszyć\", a on potulnie \"chciałem Ci tylko oświetlić zamek od klucza\" ..... no i tak to się zaczęło i trwa do dziś, a w przyszłym roku ślub :) nigdy w życiu nie sądziłam, że coś takiego mi się przytrafi... pozdrawiam i choć sama w to nie wierzyłam, czekaj na przeznaczenie :)

Gość klara30
Facet w miarę normalny gdzie mozna Cie znależć?? :)

Gość klara30
Aga29 nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze. jezeli chodzi o czat i sympatie to nie wierze w takie znajomosci tam zazwyczaj sa bardzo rozrywkowi ludzie-faceci ktorzy bawia sie w 1 nocne znajomości. buziaczki dla wszystkich

Gość klara30
Ewa 33 ja nie licze na babskie forum tylko na wasza pomoc, podpowiedz gdzie szukac tych facetów :)

Gość facet__
Klara30, nie wiem co masz na myśli pisząc "normalny" facet, ale ja uważam się jak najbardziej za normalnego. Tyle tylko, że jestem młodszy od Ciebie o 3 lata. Jeśli to nie problem, to zapraszam do pogawędki :)

Gość aga-26-lat
Ja mojego meza poznalam w pubie. Sprobuj wlasnie w takichmiejscach typu puby, imprezy etc..

Gość można znaleźć
faceta można znaleźć podobno na samotnym wieczorku, tylko musisz jeszcze poczekać, za młoda jesteś...

klara30, ja Ci juz napisałam, gdzie znalazłam normalnego faceta, no, ale Twoja wiara-niewiara jest niezachwiana ;)

Gość klara30
facet__ to dla mnie zaden problem, wiek nie ma znaczenia tak naprawde:) w moim zyciu bylo sporo mlodszych facetów:) gdybys miał ochote napisac: glizda25@wp.pl

Gość klara30
ewa 33, to chyba raczej juz niewiara w takie znajomosci, po prostu niezbyt mile wspomnienia jezeli chodzi o ludzi tam poznanych

Gość aga-26-lat
Klara idz na jakas impreze do pubu. tam przychodzi peln ludzi pragnacych poznac nowe towarzystwo. ja mojego meza dorwalam w pubie. spytalam sie go czy ma zapalnczke i tak zaczelismy gadac... dzis jestesmy 2 lata po slubie. na imprezach jest latwo poznac nowych ludzi, wystarczy zagadac

Gość facet__
Klara30, spisuje sobie wiec Twoj adres i spodziewaj sie niedlugo mojej obecnosci w Twojej skrzynce mailowej :)

to chyba zależy od pubu. Na imprezie w pubie odpadam. Połowa pubu to byli panowie starszawi , chyba na jakiejś delegacji czy służbowej zabawie, wystające z kieszeni grzebyki i mocno w czubach. Druga częśc to podejrzane ku____szony w panterkach wyginające dziwnie ciała (na pewno nie chodziło im o zabawę, nie o tą co mi) i podejrzani faceci o spapranych gebach, którzy sobie te panieny podawali z rąk do rąk. Jeśli byli tam jacyś normalni, to gineli w tłumie

Gość klara30
całkiem_inna_ja w naszych wrocławskiech knajpach wyglada to wszystko dokladnie tak samo

Gość aga-26-lat
Wiadomo ze wszedzie tak samo w pubie czy podczas innych imprez trzeba sie rozgladac uwaznie, ale nie jest powiedziane ze przychodza sami podrywacze. Ja akurat od disco troche trzymalam sie z daleka ale np podczas imprez wsrod znajomych juz przychoda ludzie tzw bardziej sprawdzeni a nie byle kto. W pubie tez duzo osob stoi przy barku i czasem wystarczy zagadac i juz mozna nawiazac znajomosc. Nie zawsze okazuje sie ze to wasnie ta osoba ale fakt pogadania z kims, mysle ze dobrze wplywa na samopoczucie

jak bedziesz dobrze szukac to moze znajdziesz ;-) tez szukam i jeszcze nie znalazłem :-o

ehh... sama sie zastanawiam gdzie takiego mozna znalezc. jak poznaje fajnego to okazuje sie zajety albo zainteresowany juz kims innym. fajnie by bylo móc poznac swoja polowke przez przypadek i w niespodziewanej chwili ale czy to mozliwe?

ja tam uważam ze jestem normalny :) wszędzie można spotkać normalnych facetów.. nawet jeśli spędzasz dużo czasu w samochodzie to czasem z niego przecież wysiadasz;)

Gość maggduuuniaa
wszędzie :D ja swojego poznałam przez czat :) kumpela przez znajomych na imprezie a kumpel swoją żonę na przystanku :) także róznie to bywa :P

Gość gośka123098
czesto sie zdarza tak , że sami siebie ograniczamy przez to , że bardzo czegoś pragniemy.Tworzą się w nas blokady uniemozliwiające realizacje .Zacznij wiec od siebie a kiedy bedziesz gotowa to przyjdzie samo.Stwórz w sobie pole realizacji i otwórz się.Na siłę zdobycie faceta może być tylko problemem .Spokojnie i nie marnuj czasu na nic niewarte znajomosci.ten wymarzony jest bliżej niz myslisz .zobaczysz.

Gość mammamia
No i gdzie ci mezczyzni wspaniali tacy? :P