Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara30

gdzie znależć faceta??

Polecane posty

Najlepiej www.ilove.pl Albo po prostu rozejrzeć się... bo miłości szukamy daleko, a często się okazuje, że mamy ją obok - w zasięgu naszej ręki.

Gość mammamia
ale mi chodzi o odpowiedzialnego mezczyzne, partnera, a nie rozrywkowego pana poszukujacego paninki na 1 noc, ja juz za stara jestem na takie rozrywki.... potrzebuje stabilizacji.

to odpowiedź nadal brzmi wszędzie... wystarczy się rozglądać i nawet pomysł ze stacją benzynową nie jest taki zły hehe jeśli nie pracownik to tankują paliwko pewnie inni faceci... ten topic równie dobrze mógłby być skierowany w drugą stronę.. gdzie znaleźć takie kobiety i odpowiedzi pewnie byłyby identyczne...

Nawet nie zwrócisz uwagi kobieto na facetów pracujących na budowach i przechodząc obok samotnego faceta, który jest w pracy ubrany w waciak, filcaki i kask ma na głowie, odwrócisz się w drugą stronę aby przypadkiem nie pobrudzić się od robola i nie chcesz zabrudzić obcasów :(

Gość kaczka pchnięta nożem
mam to samo 27 lat i jakoś marne perspektywy na faceta. Od prawie roku jestem sama i trace wiarę. Net niesie rozczarowania- sami rozwodnicy, albo żonaci szukający rozrywek, albo sponsorzy... Na imprezy/puby to ja się nie piszę bo samej- głupio wychodzić... Chcę faceta! W mairę normalnego (ale nie zabardzo, bo sama do końca nie jestem)

Gość Zdradzam tajemnicę
Przed kompem o takiego trudno

Kaczka... To jak sobie wyobrażasz kogoś poznać??? sorry ale Cie trochę nie rozumiem... podaj swój adres to może ktoś zapuka sam do Twych drzwi...

Gość pusty facet
nie ma normalnych facetów , wszyscy sa świrami , niektórzy tylko udaja normalnych np ja - ludzie uwazaja ze jestesm super rozsadny ,zrownowazony , a tak naprawde juz dawno zycie mi sie znudzilo i tylko czekam az sie kiedys rozbije o jakies drzewo :D a wszyscy mi mowia ze mam takie super zycie i zawsze dobry humor - wniosek szukacie czegos co nie istnieje a w wieku 30 lat szanse ze sobie kogos znajdziecie sa minimlane - w kazdym razie na pewno nie uchowal sie 30 letni normalny kawaler wiec albo jais rzowodnik albo inny wybrak

Gość do pustego faceta
głupoty piszesz,akurat wiek nie ma tutaj nic do rzeczy

Czy ktoś kiedykolwiek poznał kobietę , która wie czego chce ? Jak kobieta pozna kawalera to jej się nie podoba, ponieważ jest łysy, gruby i z wąsami, zatem odpada taki gostek na starcie, szuka nadal i w końcu trafia na rozwodnika , który płaci alimenty lub pozwalając się sponsorować mieszka z żonatym i czuje się jego ukochaną kochanką.

Gość gosza_
Jeśli kobieta mówi,że szuka normalnego faceta to trzeba pamiętać,że dla każdej "normalność" znaczy coś innego.Każdy facet ma więc szansę... Ja też mam nadzieję,że odnajdę swojego,a może on mnie...:)

kuglarz - wiesz zdarzają się wyjątki ;) niestety są to śladowe ilości... ;) bo z kobietami nigdy nie wie oj nie wie się... :P a wiek i inne duperele tu nie mają nic do rzeczy :) pozdrawiam

Gość agatajo 27
mam 27 lat, moją 2 połówkę poznałam w sieci ale nie na portalach randkowych, bo kontakty stamtąd mi nie wypalały.... na zwykłym forum tematycznym (kolejny plus to taki że macie te same zainteresowania) gadaliśmy prawie rok zanim się spotkalismy... :) Dziś mieszkamy razem

bo tak naprawdę to tylko gadanie że nie ma normalnych facetów i normalnych kobiet... taka postawa to zwykłe malkontenctwo i nic innego... ludzie którzy tak twierdząc chyba szukają ideałów i dlatego za każdym razem czują się rozczarowani.....

a co to znaczy normalny ? ;) każdy poszukuje czegoś innego w drugiej osobie, dla Ciebie mogę być normalny a dla innej kobiety dziwadłem... ;) a co do ideałów to hmm co tu dużo pisać po prostu nie istnieją ;) koniec i basta...

Gość gosza_
co znaczy "normalny"? -pod tym słowem kryje się chyba stwierdzenie "taki,który mi odpowiada,taki,który ma cechy jakich szukam w drugiej osobie,itd...

zgadzam się :) czyli dla każdego może znaczyć co innego :) ale tak prawdę mówiąc to zawsze ciągnie nas do tych \"normalnych\" inaczej ;)

Gość gosza_
to prawda:)

Gość gosza_
moze dlatego,że lubimy wyzwania,a może mają to coś co przyciąga uwagę -czasem na krótko,ale przyciąga;)

ale ja się z wami zgadzam że normalny dla każdego znaczy coś innego... ale pytania typu normalni faceci gdzie jesteście itp. są odrobinę śmieszne.. po pierwsze właśnie dlatego że co to znaczy normalni a po drugie że jest ich pełno wszędzie....

I gdzie jesteście samotne kobiety , gdzie jesteś autorko ? Temat założyć na kafeterii to każdy potrafi. Zauważyłem ostatnio coś bardzo ciekawego. Kobiety bawią się facetami. Na forum randkowym pogawędzą i umawiają się na przysłowiową kawę w realu, facet przynosi różę na pierwsze spotkanie dla kobiety, wchodzą do kawiarni , fajnie rozmawiają 2 - 3 godziny, kobieta skrycie patrzy na zegarek, nagle podrywa się z krzesła i mówi facetowi, że musi już pójść do domu, ponieważ jest późna pora i że jej siostra czeka w domu , wychodzą razem z kawiarni i kobieta dziękując facetowi za kawę wsiada do swojego auta i przed odjazdem jeszcze dodaje, że bardzo przyjemny był wieczór ale więcej spotkań już nie będzie :( Moim zdaniem ta kobieta i inne kobiety tak naprawdę to tylko chcą posiedzieć w kawiarni przy kawie , natomiast absolutnie nie mają ochoty wchodzić w stałe związki , pozwalają się zapraszać i nam facetom płacić rachunki , z jednym pójdzie na kawę , z innym na piwo, jeszcze z innym herbatę wypije i wieczorem wraca do pustych ścian i nakarmić kota.

wystarczy chwila, ten początkowy błysk.... i już po nas... ;) czasem wpadka, czasem szczęście... hmm teoretyzujemy hihi... :P

Kornik79 zgadzam się z Tobą... czasem wystarczy jeden błysk.. jeden jakiś dziwny impuls.. i już po nas.....

Gość gosza_
"normalni faceci gdzie jesteście?" - a nie znaczy to przypadkiem: wolni faceci, gdzie jesteście,dlaczego tak ciężko się odnaleźć wśród tylu samotnych?...

Gosza nie wydaje mi się żeby \"normalni\" znaczyło \"wolni\".... heheh chociaż.... może masz troszkę racji...

Gość gosza_
"wolni" na pewno są normalni:) a,że wolni...czasem tak się jakoś zycie układa...co nie znaczy przecież,że tacy zawsze będą;)

bo samotni nie chodzą z plakietkami typu - jestem samotny - ;) a w sieci hmm różnie to bywa... prawie jak lotto ;)

heheheh dobre:):):):):):):):) i mam nadzieję że jesteś kobietą... i że nie mówi tego facet...