Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara30

gdzie znależć faceta??

Polecane posty

no właśnie! -musi się cos wydarzyć,zeby można było wziąść sprawy w swoje ręce

wiesz na trzęsienie ziemi czy tajfun to ja bym nie czekał ;) więc co ma sie zdarzyć ? ;> może trzeba poczynić jakieś kroki... w pracy, znajomości może necie :)

kroki poczynione w miarę możliwości:) problem raczej w poznaniu kogoś,z kim sie \"nadaje na jednej fali\"-choc trochę

zawsze można młotkiem delikwentowi przestroić troszkę fale ;) a jakie to kroki jeśli można wiedzieć ?

kroki? -otwartość na poznawanie nowych ludzi:) i takie tam...inne;) młotka jednak nie używam,bo istnieje ryzyko,że po uzyciu tego narzędzia może byc gorzej...;)

ja poproszę o te - takie tam inne... może coś mi się przyda ;) a tak w ogóle to z jakiego regionu świata piszesz ?

jak zadziała to podam te takie tam inne;) bo niesprawdzonych nie podaje;) z podkarpackiego,a Ty?

wolisz górki czy morza doliny... ? Bo ja uwielbiam bieszczady... mmm... ta cisza spokój widoki...

:) zmykam spać, rano trzeba wstać do pracy ! Miłej nocki paa ps do zobaczenia...

Gość 30 stka
Rzeczywiści coś w rym jest że jak bardzo szuka sie faceta to sie go nie znajduje. Ja też 10 lat temu miałam ten problem (choć miałam 20 lat) ale w momencie gdy znalazłam faceta to zaczęłam dostawać wiele innych propozycji. Bo po prostu zmieniło się moje podejście do życia. Kiedyś siedziałam w domu i czekałam na księcia z bajki. Jakimś cudem znalazł mnie mój książe i wszystko sie zmieniło, bo ja się zmieniłam. Świadomie - zmieniłam swoje życie. Znalazłam sobie przyjaciół na studiach - chodziliśmy na imprezy do klubów gdzie są "ludzie i faceci do wzięcia". Poznawałam znajomych moich przyjaciół i ich kuzynów, braci itd. Chodziłam z przyjaciółkami do kina, restauracji, teatru - czasem ktoś nas zaczepił. Po studiach poznałam nowych ludzi w pracy - w tym facetów. Z siostrą zapisałam się na basen, chodzę na siłownię (tu naprawdę czasem zdarzają się porządni ludzie), jeżdzę z moją przyjaciółką w góry do jej znajomych, czasem wypadamy do spa - tu też nas podrywano. chodzę do domu kultury na imprezy poetyckie i takie tam. PO PROSTU TRZEBA ZMIENIĆ NASTAWIENIE, ZNALEŹĆ KOLEŻANKI, WYJŚĆ DO LUDZI, ŚWIADOMIE ORGANIZOWAĆ CZAS, OTWORZYĆ SIĘ - UŚMIECHAĆ. JA MAM FACETA, A NAPRAWDĘ CZĘSTO ZDARZAJA MI SIĘ PROPOZYCJE OD FACETÓW. JA NIE JESTEM JAKAŚ TAM WYJĄTKOWA I KIEDYŚ TEŻ CIERPIAŁAM. WIEM ŻE TO MOŻE BYĆ JAK GŁUPIE GADANIE. ALE TO NAPRAWDĘ DZIAŁA. MÓWIĘ Z AUTOPSJI. NAWET JAK NIE POZNA SIĘ NIKOGO TO CHOĆ CZAS FAJNIE MIJA, A CZŁOWIEK POSZERZA HORYZONTY.

Gość KrOpEcYkOwA
A jest moze jakis normalny 30 40 latek z Torunia........co.......taki na wypad do kina

Gość lovewsieci
Patrzcie co znalazłam! Nowoczesne biuro matrymonialne Świat Singla pomoże Ci na nowo odkryć miłość i znaleźć kogoś, kto odpowiada Twoim potrzebom i oczekiwaniom. Do biura trafiają osoby, które pragną zbudować trwałe relacje oparte na miłości, przyjaźni i zaufaniu, osoby stanu wolnego, wykształcone, o wysokiej kulturze osobistej. To jest oferta na zakupach grupowych Patrzcie tu: http://wroclawwsieci.pl/oferty/inne/99zl-zami ast-350zl-za-polroczny-pakiet-czlonkowski-standard-w-biurze- matrymonialnym-swiat-singla/