Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ze sie wtrace

karmie piersia-zrobiła mi sie taka ciemna kropka na brodawce-boli okropnie

Polecane posty

Gość ze sie wtrace

miała tak ktoras?

Gość monika77
a ni jest to przypadkiem siniak, ja miała dużo takich małych kropeczek były to takie male siniaki, tylko na brązowej brodawce są ciemne. a jak dziubel ssała wielkie jak balony, nabrzmiałe , twarde jak kamień cycuchy to zaciskałam zęby i łzy i płynęły po policzkach przez pierwsze 5 min. dopóki nie upiła trochę mlesia, po kilku mieciącach było juz lepiej, karmiłam do 9 miesiąca, przez pierwsze 4 miesiące regulernie co 2 godziny:) sama przyjemność:))) a no i jeszcze raz zrobiła mi się rana, wtedy karmiłam tylko z jednej by nie karmić dziecka krwią a z tej rannej:))) się doiłam żeby nie doszło do zapalenia piersi, ale nie musiałam gotowac mleka, zawsze było po rękę- a właściwie pod bluzką:))) polecam karmiene piersią.

Gość ze sie wtrace
kurcze-nie wiem co to jest karmie prawie poł roku od kilku dni mnie boli-myslaąłm ze synek dziasełkami tak mi wysciskał ale wyogladałam dzisiaj i jest taka kropka i ona boli najbardziej tak jakby było cos wbite ale nie jest

Gość monika77
no to może idź do lekarza jak nie zniknie przez kilka dni.ale nie martw się na zapas:))