Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atma666

dzień tylko dla siebie

Polecane posty

Gość atma666

Hej Jak wyobrażacie sobie wasz najlepszy dzień, taki całkowicoe poświęcony sobie, i swoim przyjemnością:), leniwy i spokojny. zaczynamy od pobudki bez budzika o której nam się zachce....

Gość eFFetha
Moim najlepszym dniem byłby taki poświęcony w całości innym ludziom. Kiedy nie byłabym zmuszona myśleć tylko o sobie i mogłabym o sobie zapomnieć:) Jestem zmęczona tym, że myślę tylko o sobie i troszczę się tylko o siebie. Pozdr PS. Codziennie wstaję koło 11 i tyle mi wystarcza:)

Gość dzieci żywo tańczą czeską polk
bez budzika, bez zegarków, bez pośpiechu i żeby było słońce

Gość atma666
ja natomiast mam taką pracę i zycie że mam jedynie rano i późnym wieczorem czas a dokładniej 5 minutek tylko dla siebie, dzisiaj troszkę mi sie też udaje, sezon ogórkowy w mojej branży ale siedze w pracy i marze o powrocie do domu:)

Gość atma666
tak bez pośpiechu błogie leenistwo

Gość atma666
po pobudce, kawka aromatyczna w cieplutkiej kuchni, na nogach kapcie na sobie milutki szlafrok, w radio płynie miła dla ucha muzyczka...

otwieram oczy i z okna mojego bungalowu widze piekna plaze i cudowny blekit krzystalicznie czystej wody... Jestem na jednej z wysp Seszeli...la Digue Rowerowa wycieczka wzdluz i wszerz wyspy posrod pieknych palm... Spotkanie z cudownymi mieszkancami ... Fotografowanie kolorowych domkow... Spacer po plazy pomiedzy wspanialymi granitowymi rzezbami natury, plywanie i kapiel sloneczna...

Gość arizonkakromka
Ja sobie wyobrazam, ze budze sie wypoczeta, biore kapiel, pozniej jak nigdy mam slicznie ulozone wlosy, jestem ladnie ubrana, jem pyszne sniadanie, a pozniej ide sobie na spokojnie na zakupy, kupuje to wszytsko o czym marzylam, wracam do domu, jem pyszny podwieczore, ogladam jakis super film, Ale marzenia :) rozmarzylam sie

Gość atma666
ja zjadam sniadanko, nalwam do wanny pachnącego płyny , moczę ciało aż się pomarszczy hihi, potem nacieram się pachnącym balsamem, układam włosy jak nigdy wychodzi mi idealnie, lekki makijaż, sukieneczka, bo zapomniałam dodac że jest lato( a nie ponuro i zimno jak dziś), wychodzę na spacer po gazetki do kiosku, wracając wstępuję do przytulnej kawiarenki na kawkę lub herbatkę, chwilke rozmawiam z przystojniakiem któremu wpadłam w oko....