Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutkowa

Dlaczego zawsze jest tak ciezko

Polecane posty

Gość smutkowa

mam 24 lata i jestem po 3 rozwodzie. Pierwsze malzenstwo trwalo zaledwie 3 miesiace bo maz mnie bil. drugie niecaly rok-to samo co w pierwszym-bił. trzecie mnie zdradzial i bil,wytrzymalam 4 miesiace:( juz mi sie chyba nigdy nie ulozy

Gość źle się bierzesz do roboty
za szybko wychodzisz za mąż, nie zdążyłaś żadnego z nich poznać. faceci wyczuwają łatwe dziewczyny i nie mają do nich szacunku; stąd to obijanie. poznawanie człowieka, to nie wskakiwanie do łóżka, człowiek, to istota złożona, łóżko mniej :D

Gość rosarium
są przykłady na to, ze nawet nie wychodząc z łóżka i depresji we własnym domu, po 37-miu latach nieudanego malzenstwa mozna spotkac miłosc i sobie ułozyc życie. Uszy do góry. Nie programuj się na \"cięzko\" zaprogramuj się na \"łatwo\" i ostroznie badaj teren, powodzenia

Gość rosarium
Moja żona już się nie nadawała do miłości -a ja? Wiadomo szukałem młodej panienki, chciałem się jeszcze zabawić. Może i skrzywdziłem zonę, ale czy nie jest ważniejsze tu i teraz oraz ja? Dlaczego mam myśleć o niej. Wole myslec o sobie.

Gość papoe
A kiedy Ty zdązyłaś te rozwody wziąć ?:):)

rosarium: \"Moja żona już się nie nadawała do miłości -a ja? Wiadomo szukałem młodej panienki, chciałem się jeszcze zabawić. Może i skrzywdziłem zonę, ale czy nie jest ważniejsze tu i teraz oraz ja? Dlaczego mam myśleć o niej. Wole myslec o sobie.\" Coż to za myślenie? :O (pyt. retoryczne)

Gość massakra
smutkowa --> a co się działo w Twoim rodzinnym domu?

Gość bez pomyslu na nick
tak jak ktos juz napisal za szybko wychodzisz za mąz powinnas poczekac dowiedziec sie jaki jest naprawde ten 2 czlowiek i nie dac przede wszystkim soba pomiatac kobieto! troche szanucku..... zal mi ciebie ... ale przynajmniej doceniam w tobie to ze potrafilas z tym skonczyc niektore kobiety pozostaja w takich zwiazkach i zle sie to dla nich konczy,... :( znajdziesz napewno tego prawdziwego wartosciowego faceta ktory ...UWAGA>.. szanuje kobiety i nigdy reki na nia nie [podniesie a sa tacy !