Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LALECZKA111

Stosunek - ciąża - okres... jak to jest ????

Polecane posty

Gość plociuch
co za ciemnogrod -spontana sie zachciewa i w ten sposob jest rzesza malolat w ciazy,Boze co za ciemnota!!!!!

Gość LALECZKA111
Wiesz co... ale on gdyby nie był pewny tego co rbi nie robiłby tego, bo raczej sam nie chciał by teraz zostac tatusiem (ale powiedziałam juz mu dzis ze koniec) i ze ma kurs do apteki zeby kupic mi plastry, tylko nie wiem czy trzeba miec na nie recepte...

Gość elemeledudki
no to tabletki sa tansze np te yasmine czy jak tam sie pisze niby poprawiaja cere i kosztuja ponad 30zł, diane ok 10zł chyba takze połopwe mniej wyszłyby tabletki

Gość elemeledudki
no raczej na recepte.. jak wszytskie anty

Gość PureLife
Dlaczego antykoncepcja ma byc sprawa tylko kobiety? Czy on ma jakis problem z zakladaniem gumy? Dlaczego ty sie masz truc i faszerowac chemia a on ma tylko cie pykac? Troszeczke wysilku z jego strony...

Gość LALECZKA111
Tak, ale przy plastrach wiem ze jakos nie wpłyną na mój organizm a po tym co sie naczytałam o wpływie tabletek to troszke sie ich boje... nio nie wiem jak to jest do konca

Gość LALECZKA111
Ale ja tez wole tak, mimo tego ze z gumka jeszcze sie nie kochalismy to sadze ze bez jest o wiele przyjemniej

Gość plociuch
to mozecie stosowac prezerwatywy sa bardzo dobre jesli dobrze uzyte

Gość plociuch
gumy nie zmniejszaja doznan

Gość LALECZKA111
Nio ale tak pomyslałam o tych plastrach co on mi powiedział, w niczym nie przeszkadzaja, ani nie wpływaja jakos na organizn i moze bez gumki

Gość elemeledudki
to spr tabletki jak beda skutki uboczne to mozesz odstawić i wyprobowac inne az dopasujesz odpowiednie dla siebie, a z guma tez spróbuj moze tez bedzie przyjemnie :)

Gość PureLife
wez sanim sie zdecydujesz na plastry poczytaj cos o nich. Mowisz ze sa bezpieczniejsze od pigulek. Tu masz jeden artykul. http://kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,57322,3042978.html Poczytaj o skutkach ubocznych i o zagrozeniach. A jezeli chodzi o gumki to pewnie twoj chlopak ci powiedzial ze lepiej jemu jest bez bo nie sadze zebys ty widziala roznice.

Gość LALECZKA111
Hihi... nio zobaczymy! Ale jak juz cos to bardzije do tych plastów jestem przekonana niz do tabletek, a Tobie pomogły na cere?

Gość plociuch
moj 16letni syn od dawna jest zaopatrzony od ojca w gumy...jak ma uzywac to z glowa ,zbyt duzo jego kolezanek w podobnym wieku jest w ciazy lub ma juz dziecko aby liczyc na sczescie czy sie uda czy nie....

Gość elemeledudki
ja nigdy nie mialam problemow z cera, nie mialam tradziku, a pryszcze to bardzo sporadycznie 1 lub 2 na czole, wiec branie anty na nic mi nie zaszkodziło ani chyba nie pomogło jesli chodzi o cere.

Gość plociuch
ja nie widze roznicy w gumie czy bez ,moj maz tez nie widzi problemu -niewielkie roznice praktycznie minimalne,stosujemy to jako jedyny srodek antykonc. ok.20 lat i mamy 2 dzieci zaplanowanych

Gość PureLife
A w ogole skoro czy to tabletki, plastry czy zaszczyki sa takie bezpieczne i super to mam nadzieje ze wiesz o tym fakcie ze kraje gdzie taka forma antykoncepcji jest szeroko uzywana, maja teraz powazny problem poniewaz mikroorganizmy ktore sa uzywane do oczyszczania wody/sciekow wymieraja przez podwyzszony poziom hormonow ktore sa wydalane z tych wszystkich kobiet ktore wlasnie biora tabletki czy uzywaja plastrow. Ale skoro jest wazne to co chlopak mowi bo on ma zawsze przeciez racje bo jest doswiadczony, to rob jak chcesz.

Gość LALECZKA111
Własnie przeczytałam ten artykul który podala jedna z WAs i troszke sie przeraziłam... =/ ehhh juz sama nie wiem co mam myslec

Gość plociuch
no wlasnoie egoistycznie podchodza panowie ktorzy wola bez.....ja zle sie czulam po tabl.anty 3 lata bralam diane i nie czulam sie komfortowo zawsze sie czail jakis lek ze nie zadzialala tabl. ale odstawilam bo mialam wiele skutkow ubocznych.....a tak mam namacalny dowod ,ze jest ok...i nie truje sie tabl.a mojemu mezowi gumy tez krzywdy nie robia.....

Gość LALECZKA111
Masz racje i dlatego nawet nie zazywajac tabl. nie chciałabym sie truc nimi bo wiem ze sa skutki uboczne...sadziałam ze te plastry sa mniej szkodliwe ale po tym co przeczytałam to =/

Gość PureLife
Laleczka - i tak zrobisz jak chcesz bos mloda a chlopak jest taki fajny bo starszy i zna sie na rzeczy... Zacznij myslec troszke o sobie i o swojm zdrowiu. Jezeli chcesz miec sex to musisz byc przygotowana na konsekwencje. Antykoncepcja musi byc i to jest bez dyskusji tylko wybierz taka forme ktora jest dla ciebie naj lepsza.

Gość LALECZKA111
Hmmm...no własnie jak sie dzis z nim spotkam to z nim porozmawiam o tym bo juz mu napisalam zeby sie zastanowił co zrobimy. Dziekuje WAm ze rozjasniłyscie mi w głowce :)

Gość porek
My z mężem od kilku lat nie stosujemy żadnej antykoncepcji tylko przerywany i żadnych dzieci nie mamy. Gum nie znosimy...:P

Gość frost11
Mam pytanie, Moja dziewczyna jest jeszcze dziewica. Wczoraj uprawialismy petting. Po wytrysku trzymala penisa, ale na jej dloni nie bylo spermy. Potem przez przypadek dotknela swoich warg sromowych. Zastanawiam sie czy na jej palcach mogly sie znajdowac plemniki, a jesli tak to czy jest mozliwosc zajscia w ciaze. Dzis dostala okresu planowego i dosc obfitego. Zaznaczam, ze jest dziewica i wydaje mi sie, ze jej blona dziewicza nie jest naruszona. Prosze o szybko odpowiedz... Z gory dzieki