Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna34345

ZAPACH MOJEGO CIALA JEST...

Polecane posty

Gość anna34345

OKROPNY NAWET JAK WEZME PRYSZNIC TO MAM WRAZENIE ZE SMIERDZE LUDYIE SIE ODE MNIE ODSUWAJA. JAK UYZJE PERFUM TO JEST JESYCYWE GORYEJ. CO TO MOYE BZC

Gość ANNA34345
BYLAM I NIC POWIEDZIAL YE NIC NIE MOZNA NATO PORADIC

Gość KĄPIEL
A MOŻE KĄPIEL Z DODATKIEM SOLI? KTO POWIEDZIAŁ ŻE PRYSZNIC JEST SKUTECZNY

Gość irminka
jesli to nie jest problem " w glowie", ani z higiena to pewnie chodzi o nieprawidlowe jedzenie np bogate w tluszcze i w proteiny (duzo miesa itp) - polecam sie zastanowic na ten temat a doraznie pic herbatki ziolowe, sie depilowac, czesto myc i stosowac pachnace balsamy do ciala

Gość no ale czy
racja, to od miesa może byc. kiedyś stosowałam kopenhaska dietę-tam si ę je mnostwo mięsa, jaja...i tak śmierdziałam cała, że szkoda gadać-ludzie uciekali :P a jak skonczyłam dietę i wróciłam do poprzedniego stylu odżywiania, problem zniknął. sprobuj odstawić miecho i ograniczyć jajka. pomoże na bank :)

Gość ANNA34345
JAK STOSUJE BALSAM TO JEST JESYCYE GORYEJ. RYECYZWISCIE JEM DUYO MIESA I JAJEK ALE CZYTO OD TEGO

Gość no ale czy
Aniu, uwierz mi i spróbuj. już po kilku dniach będzie róznica!! a powiedz mi-tak przy okazji, jaka masz grupe krwi? A?

Gość Textilie
Ja mam grupę A i co? To ma jakieś znaczenie?

Gość no ale czy
tak-bo w sumie A to tzw. roślinożercy-źle tolerują mięso (umiarkowane ilości drobiu nie zaszkodzą, ale tylko sporadycznie). Są ludzie, którzy nie przejmują się grupami krwi i jedza wszystko, na co maja ochotę. ja stosuje tryb odżywiania zgodny z grupą krwi i naprawdę dobrze na tym wychodzę. zniknęło większość dolegliwości układu pokarmowego i nie tylko :) polecam i...odradzam mięso, jeśli masz grupę A -organizm gromadzi wtedy toksyny (antygeny cząsteczek mięsa wywołują reakcje obronne organizmu, co może się objawiać właśnie nieprzyjemnym zapaszkiem) :)

Gość e tam kobitki
znam chlopka wegetarianina ktory jajek nie je wcale bo nie lubi , miesa chyba tez nic i tylko zboża ,warzywa ,owoce i ŚMIERDZI od niego strasznie :o jak sie spoci to wszyscy uciekaja , nie to ze sie nie myje czy cos po prostu tak smiedzi :o , najgorzej latem

Gość no ale czy
no to ten chłop to chyba musi mieć grupę 0 i potrzebuje do sprawnego funkcjonowania organixmu mięska trochę (nawet nie trochę :P) a jak go nie je, to metabolizm też nie funkcjonuje normalnie i stąd zapaszki :)

Gość eksperyment
zly zapach moze byc od zanieczyszczonego jelita grubego, oczyszczenie jeszcze nikomu nie zaszkodzilo moze jakies pasozyty,grzybica zla dieta polecam zmienic diete, oczyscic sie, korzystac z sauny, gorace kapiele w soli morskiej, pic ziola itp u mnie wszyscy pachna, ale nieraz przyjedzie jakis gosc i--- caly pokoj mi nim smierdzi-pot, skarpetki, oddech fuj mimo codziennej higieny- sa to najczesciej mezczyzni lubiacy piwo,mieso i kielbasy.. a stroniacy od warzyw... takie mam obserwacje... potem musze po takim delikwencie wietrzyc,prac, olejki aromatyczne rozpylac, swieczki palic brrr

Gość no ale czy
eksperyment--->> ja też maniaczką jestem zapachów :)

Gość eksperyment
jak sie ma organizm w miare czysty to zmysly sie wyostrzaja:D a ladne zapachy to przyjemnosc

Gość reflux
ja nie jem miesa i jejek wogole jestm wegetarianka i tez caly zcas mam brzydki zapach i ciala i potu,to takie przykre i upakarzajace,mam juz ted\go dosc nie mam pojecia co mi jest:(

Gość mniamusne
palacze pachna okropnie :o

Gość wole zapach papierosów
niż smród potu