Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaa

Jak odmówić chłopakowi rankę?

Polecane posty

Gość ciekawskaaaa

Poznaliśmy sie dałam mu nr tel, miał zadzwonić w pt (dziś) i zapytać kiedy sie spotkamy, wstępnie bylo mówione, ze dziś. Ja naprawdę nie mam chęci sie z nim umawiać, a to, ze dałam nr tel to byl bład, moze gdyby bylo jakieś towarzystwo większe ok, mozemy sie spotkać, ale tak sam na sam... nie chcę. Wczoraj dzwonił, a ja nie odbierała, wysłał sms-a, ze bedzie czekał na mnie o 17:00 w pewnym miejscu, jak nie przyjdę prosil(!) bym dała znac. Zaraz 17:00 ja isć nie chcę, co mu napisać, by nie urazić, ale by dał mi spokój, a może nic nie pisac, i mieć gdzieś (tylko po chamsku bardzo. Plissss....

Gość tak właśnie
robhiłas mu loda???? bo jak tak to znaczy ze masz cos co jest jego hmmmn nie wiem jak to załatwisz:(

Gość rwrwer
tez mialam ten problem...napisz jemu ze powinien to zrozumiec ale nie jestes gotowa na takie spotkanie...tym bardziej sam na sam

Gość ciekawskaaaa
rwrwe, nie jestem gotowa...? mhm... ja poprostu nie chcę, bie szukam chłopaka, przyjaciela, a juz napewnonie w nim!

Gość ciekawskaaaa
prosze kto mi skleci sms-a którego bedę mogła wykorzystać?

Gość rwrwer
no to nie pisz tak...bo ja wlasnie chcialabym miec dobrego znajomego i teraz jakos musze sie odwazyc powiedziec jemu zeby nie czekal na mnie bo i tak sie na to nic nie zda...ja tobie tez radze szczerze to powiedziec...inaczej nie wiem co mozesz zrobic

Gość agamama123
napisz mu tak W Y P I E R D A L A J frajerze, nigdzie z toba nie ide:-D

Gość rwrwer
moze tak Czesc! Przykro mi ale nie moge dzisiaj sie z toba spotkac.Chcialabym tez tobie wyjasnic ze nie szukam chlopaka tylko dobrego znajomego........ehh no nie wiem,ciezka sprawa

Gość ciekawskaaaa
ciezka, bo mam godzinę.... by sie zdecydowac czy pisać czy nie agamama123 ---> dobre :D musztarda,--> w sumie to jeszcze nie znamy swoich oczekiwań, ale mówil mi, ze sie zakochał, i mu sie podobam i takie tam, a mnie to zraziło, wiecie jak to jest, jak mozna coś łatwo mieć to sie nie chce, 27lat, a jak gówniarz. rwrwer, nie chcę pisać, ze nie szukam chłopaka, bo moze gdybysmy sie blizej poznali to on by nie "szukał dziewczyny" ;) ja poprostu nie mam chęci spotykać sie z nim we dwoje! Dzieki, ze ktoś mi próbuje pomóc :)

Gość rwrwer
to moze napisz jemu ze nie chcesz zeby za szybko potoczyly sie sprawy i wolalabys sie dobrze poznac na poczatku,...nic wiecej...

Gość ciekawskaaaa
rwrwer--> to da mu pewnie nadzieje, pozatym on za tydzień wyjeżdza do irlandii, wiec pewnie dlatego tak mu sie pali

Gość ciekawskaaaa
wiecie jak trudno mi z tego wybrnać... Chyba wiem co napisze... że nie spotkamy sie dziś, bo nie czuje potrzeby spotkania sie z nim we dwoje, ale mam nadzieję, ze (mhm... to głupie) kiedyś w wiekszym gronie się spotkamy. głupio brzmi, ale oddaje mniej więcej sens musztarda, jakie zakochanie ;) gadaliśmy 30 minut, i to jeszcze w barze, ;)

Gość ciekawskaaaa
walduśś, to niech sie póknie w głowe :p

Gość ciekawskaaaa
musztarda... jeszcze trochę klasy mam ;) kto wie ile kosztuje sms z ery na zagraniczny nr?

Gość ciekawskaaaa
wielbiciel, mam nadzieję, ze masz racje, bo obiło mi sie, ze 5zł, bardziej opłacało by sie wtedy isć ;) wysłałam, lepiej niech nie odpisuje

zastanawialam sie, czy w temacie pisze jak odmowic chlopakowi \"\"reke\", \"randke\" czy jednak \"ranke\" - jesli tak, to jaka??? ;) :P

napisz mu, że źle się czujesz/masz okres/coś Ci wypadło/zwyczajowo Ci się nie chce/ nie czujesz się na siłach iść na ten mróz/ nie możesz wyjść z domu, bo nie masz kluczy... itp ;)

Gość macho28
albo wymysl inne klamstwo, przeciez macie to we krwi :o

Gość ciekawskaaaaa
chyba nie dostał mojego sms-a bo odpisał, ze go wystawiłam! i, ze nie szukał przygód, tylko pieknej i inteligentnej kobiety i myslał,ze ja taka jestem :o

Gość no to z tobą pojechał
:O trzeba było z nim pogadać przez tel.jak z człowiekiem...

Gość macho28
i dobrze ci tak

Też mam taki problem :/ I nie wiem jak z tego wybrnać :o Podobała mu sie moja kuzynka, potem poznał mnie i nie daje mi spokoju. Traktowałam go jak kolegę, nawet kiedys na piwie byliśmy niezobowiązujaco ale w dniu dzisiejszym widze że on czegoś ode mnie chce. Nie podoba mi sie to. Bo jeżeli napisze mu prawde to pewnie nigdy wiecej sie nie zobaczymy. w Sumie to nawet nie wiem po co byśmy mieli się widzieć...